HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
turkia:
Egy haverommal összeállítottuk a saját SW listánkat, érdekelne, hogy másoknak ez hogy alakul. Az enyém: 1. Birodalom ( birodalmi zenék, Vader nagyon jó és hatásos, sok csillagromboló) 2. Sithek (Palpi lejátszik mindenkit a színpadról, a kör bezárul- hangulat) 3. Baljós (egyik legjobb rész, Tatuin, Naboo, fiatal Palpi óriási, egyedi hangulat) 4. Jedi ( Jabba, Palpi) 5. Új remény 6. Klónok 7. Zsivány (a végén jó Vader akciója) Ennyi. Mivel hardcore rajongó vagyok, a "folytatásokról" nem tudok nyilatkozni, a Solo-t meg még nem láttam. Nálatok ez hogy áll?
SithLord:
Üdv! Köszi a Köztársaság 42. részét Xeraph, Recsi & Galen, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Dookuvla mindig ott van a háttérben... :hehe:
Jól indul a történet. A grafika pazar. Jöhet a folytatás!!!
Galen:
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Augusztus 27., 20:48:24 ---Most Dookuvla
--- Idézet vége ---
Te ezen az elíráson még most is röhögök. Azt olvastam hogy Dookulva. hát lehet nagyobb szemüveg kell már nekem ebből a hibából Dookulva. :badteeth:
update: és nézd a Dooku miatt nem lett OFF a hozzászólás. :badteeth: :badteeth:
Recsi:
Most Dookuvla kapcsolatban masra nem emlekszem, mint a koztarsasg es jedi sorozat. De itt egy lista, miben tunt fel:
Darth Plagueis
Millennium Falcon (Mentioned only)
Jedi—The Dark Side 1 (Mentioned only)
Qui-Gon and Obi-Wan: The Aurorient Express 1 (Indirect mention only)
Episode I Adventures 1: Search for the Lost Jedi (Indirect mention only)
Maul: Lockdown (Mentioned only)
Jango Fett: Open Seasons
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Bounty Hunter
Star Wars 42: Rite of Passage, Part 1
Star Wars 43: Rite of Passage, Part 2
Star Wars 45: Rite of Passage, Part 4
gabo:
Köszi a Köztársaság 42-t, Quinlan Vos és Aayla Secura a két kedven Jedim és Villie-t is kedvelem, néha elég Jar-Jar-os :)! Jól indul a sztori nagyon várom a folytatást, sajnálom, hogy a Köztársaságból nem sok van vissza már! Dooku ezelőtt szerepelt már valamikor az idővonalban, vagy ez az első feltűnése?? Valahogy nem emlékszem! Köszi a képregényt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése