HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
Hozzátok elém Solo-t.
zajrus:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Szeptember 03., 11:21:33 ---Igen hát az amerikai besorolási prioritásokat nem kommentálnám. Fiam kérdezgeti néha, hogy jó-e Vader. És hát azt mondom, hogy marhára nem jó. Persze az ártatlan gyermekek lemészárlása részt még nem ecseteltem neki.
--- Idézet vége ---
Pedig nem vészes, ha nem akarod a PG-13-at megfeleltetni egy az egyben a 12-es karikával elvégre úgy a PG teteje és a PG-13 alja nálunk a 12-es karika, a PG-13-as teteje nálunk már 18-as a maradék meg általában 16-os... meg ez a rendszer inkább a szülőkre bízza a döntést, hogy mit engednek meg a gyereküknek, csak ott húznak határt, ahol már a szülő részéről felelőtlenség lenne vakon elengednie az adott kornál fiatalabb gyerekét a filmre...
Nem egészen értem, hogy Lucas mit akart a prequels-el... mármint nyilván Anakin bukását akarta elmesélni, de nekem konkrétan az az érzésem, hogy az EP III felénél kapcsolt, hogy a bukás részhez még hozzá sem szagolt... a The Clone Wars és a most futó Darth Vader: Dark Lord of the Sith rengeteg lyukat befoltoznak, de 13 évvel a prequels után még mindig a kármentés megy az elég meredek... ráadásnak míg a TCW fogyasztható fiatalok számára és nagyjából elérhető - de még mindig nem annyira, mint egy film - addig mondjuk az új Darth Vader széria bármennyire is hiánypótló Vader karakterének kibontásában, nagyon kis réteghez ér el és gyerek kezébe nem adnám...
Ráadásnak ez zavarosabb, minta sima Vader-rajongás, pedig már az is nyomokban klinikai eset :D
Arról Lucas anno itt beszélt: https://www.facebook.com/starwarsmythbusters/posts/254699985173197/
Galen:
Igen hát az amerikai besorolási prioritásokat nem kommentálnám. Fiam kérdezgeti néha, hogy jó-e Vader. És hát azt mondom, hogy marhára nem jó. Persze az ártatlan gyermekek lemészárlása részt még nem ecseteltem neki.
zajrus:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Szeptember 03., 08:00:15 ---A valódi Vader. Nem a PG-13-asított vagy PG-6 vagy franc tudja milyen korhatárbesorolású már:
--- Idézet vége ---
Hát igen egy fanart, amin úgy fest, mint Donald Kacsa teljesen kifejezi Vadert :D
És igen a valódi Vader most azonnal legyen újra PG, kinek kell ez a fullkomoly véresebb PG-13-as Vader!? Fúj le vele :D
(Igen az első 5 SW film, PG besorolást kapott, a maradék 5 pedig PG-13-at, ami az a kategória, amibe embernek mondott ember belezése - ergo a """szuper-véres""" fanartod még mindig PG-13-as - és explicit szexjelenetek nem férnek bele egyedül...)
Galen:
A valódi Vader. Nem a PG-13-asított vagy PG-6 vagy franc tudja milyen korhatárbesorolású már:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése