HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (170/975) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Jedi Akadémia - Leviatán című történet első részét HeirToGrievous, Paul & Recsi, Xeraph, Gorgonita!!! :worship:
Nem titok, de nekem ez az egyik kedvenc korszakom a Legends-n belül így nagy örömmel olvastam a legújabb frissítést! Nos a történet eddig jó. A grafika lehetne jobb de még szépnek mondható.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Galen:

HeirToGrievous:
Elmélet vagy sem, érdekesen hangzik. :)

Gorgonita:
Dass Jennir és Ember Chankel karakterére gondoltam. Elég sok számban szerepeltek. Bár Ember haját aranynak írja a Wookiepedia, emlékeim szerint vöröses színezete is volt.

https://starwars.fandom.com/wiki/Dark_Times%E2%80%94Out_of_the_Wilderness_3

De ez csak az én elméletem, amit semmi sem támaszt alá. :)

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Február 08., 22:47:54 ---Köszönet a Leviatán sorozatért.  :worship: Őszinte leszek; nem a kedvenc történetem, ahogy KJA-ért sem rajongok. Ellenben szívesen olvasnék újra az Új Köztársaság érából olyan sorozatokat mint az X Wing Rogue Squadron (+ Rogue Leader), Crimson Empire III, Invasion Rescues, Invasion Revelations, Legacy, Legacy War és Legacy v2.  :hzs-r2d2: Persze ez nem követelés, tudom, hogy kevés a honosító, idő stb, de azért kíváncsi lennék merre tovább a Republic és a Kotor után? Dark Times és Empire/Rebellion?

Egy rajongói képregény:

https://imgur.com/gallery/ApZMB

--- Idézet vége ---

Szívesen!
Amikor a Semic elkezdte a Köztársaság sorozat kiadását, az első két füzet végén volt egy STAR WARS képregény történelmi (vagy történeti?  :headscratch:) kronológia, így a fordítás ötlete onnan származott. De ugyaninnen vettem a "Jedi kontra Sith" ötletét is. :)

Köszi a linket!
Kicsit rövid volt, de tetszett.

"A Dark Times-ról most eszembe jutott, hogy anno volt egy elméletem, hogy MJ szüleit láthatjuk benne. Elméletem szilárd alapokon állt, ugyanis a csaj vörös hajú volt, a férfi pedig zöld szemű."

Melyik részében?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése