HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Recsi - 2019. Február 08., 23:32:23 --- de mindent tervezünk, ami legends
--- Idézet vége ---
Dícséretes hozzáállás! ;D Sok kitartást hozzá. :worship:
A Dark Times-ról most eszembe jutott, hogy anno volt egy elméletem, hogy MJ szüleit láthatjuk benne. Elméletem szilárd alapokon állt, ugyanis a csaj vörös hajú volt, a férfi pedig zöld szemű. Amikor vélekedésemet megosztottam egy nyugati fórumon, az egyetlen hozzászóló (arrafelé is kevesen fórumoznak) díjazta az ötletet, mondván időben is stimmelne a dolog. Aztán ha jól emlékszem a sztori sosem jutott odáig hogy elméletem igazolást vagy cáfolatot nyerhetett volna. :D
Recsi:
A magam nevében Dark Times mindenképpen, Dark Lords of the Sith is. Remélem lesz Legacy is, de mindent tervezünk, ami legends, és abból ugyi már nem nagyon születnek újdonságok.
A magam részéről annak örülök, hogy a Republic végére értem fordításilag, így a Clone Wars kötetekkel (Jedi sorozat) együtt egy viszonylag összefüggő tömböt sikerül(t) honosítanunk. A Crimsont mindig tervezem, tervezem, de sose tudok nekiállni, pedig nagy kedvencünk volt réges-régen (igaz Galen? Az a sok retus meg duplaoldal illesztgetés) egy messzi-messzi galaxisban :)
Gorgonita:
Köszönet a Leviatán sorozatért. :worship: Őszinte leszek; nem a kedvenc történetem, ahogy KJA-ért sem rajongok. Ellenben szívesen olvasnék újra az Új Köztársaság érából olyan sorozatokat mint az X Wing Rogue Squadron (+ Rogue Leader), Crimson Empire III, Invasion Rescues, Invasion Revelations, Legacy, Legacy War és Legacy v2. :hzs-r2d2: Persze ez nem követelés, tudom, hogy kevés a honosító, idő stb, de azért kíváncsi lennék merre tovább a Republic és a Kotor után? Dark Times és Empire/Rebellion?
Egy rajongói képregény:
https://imgur.com/gallery/ApZMB
HeirToGrievous:
@starwarsfan1113: nem volt, azt egy másik oldal csinálta.
@Galen: Kicsit morbid, de azért :hehe:
Én egy ilyet találtam:
Galen:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése