HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
starwarsfan1113:
Valljuk be, ha 2014 után is folytatták volna a legendset, a kánon képregények eladása megsínylette volna.De én látok benne fantáziát, hogy ha már eléggé bejáratták a kánont, és nem veszélyeztetné már annyira az eladásokat, érkeznek majd a legendsek is, legalább az a pár folytatás ami még befejezetlen. Új sztoriszálakat már nem kellene elkezdeni, így is már a vége fele pár cím nekem már erőltetettnek tűnt, de vérbeli rajongó lévén szükségem van a lezárásra.
HeirToGrievous:
Elvileg egyszer jönnek, csak most valami jogi akadálya van.
Egyszer ezt írták róla:
Darth Revan9 - Hozzászólás ideje: 2018. Október 8.
"Még ebben a hónapban a kiadó újra utána jár, hogy lehet-e már szerződni Legendákra. Ugyebár a legutóbbi állás alapján a Del Rey-nek és Disney-nek meg kell egyeznie a 2013 előtti címekről, utána lehet csak szerződni. Reméljük, hogy időközben már megoldódott."
Gorgonita:
Én magam is örülnék neki, de kevés esélyt látok rá. Ez a mostani cím csak egy kis múltidézés annak apropóján, hogy 80 éves a kiadó. Ahhoz, hogy mondjuk Jaina Solo kalandjai folytatódjanak, szerintem két dolog is kellene. Egyrészt hogy a Legends rajongók akkora vásárlóerővel bírjanak hogy megérje belefektetni az energiát. Másrészt hogy a fejesekben legyen hajlam szembemenni a jelenlegi marketinggel, amely csak a kánont élteti. Hogy hányan vennék a Sword of the Jedi sorozatot, nem tudom, ahogy azt sem hogy a régi Legends képregények/könyvek újrakiadásán túl látnak-e még fantáziát a régi univerzumban a vezetők. Pozitív példának ott lenne a Star Trek melynek több inkarnációja is - beleértve egy alternatív univerzumot is - eléldegél egymás mellett. Bár ez a történet sem zökkenőmentes, itt is van feszültség a mozi és tv-s sorozatok közt. Én már azért is hálás lennék, ha a Szukits elindulna a Sword of the Jedi irányába. Ahogy telik az idő erre is egyre kevesebb az esély.
starwarsfan1113:
Szeretném hinni, hogy ugyanígy befognak fejezni néhány elvarratlan legends szálat.
Gorgonita:
Május 29-én, a 107 füzetet megélt eredeti SW képregénysorozat kap egy 108-dik füzetet:
https://comicbook.com/starwars/2019/02/13/star-wars-comics-legends-marvel-han-solo-jaxxon-valance/
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése