HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Pierre de La Croix:
Megertem sokak csalodottsagat, de nem inkabb azert kene drukkolni, hogy ne legyenek nagy bukasok? Csak mert 1. Rossz produktomok lesznek (es egyere rosszabbak, mert a Disney egy haldoklo franchisba nem fog tobb v. ugyanannyi penzt beleolni. Nem hulyek ok sem...)
2. Esetleg bizonytalan idore (tudom Star Wars, megszoktuk...) befagyasztja az egeszet. (Mert ha eladnak, maguknak csinalnanak konkurenciat. Persze ha menthetelen lesz az egesz...de akkor sem annak, aki tudna kezdeni vele valamit. Lasd elozo pont utolso mondatat.) :headscratch: :nezze: :badteeth: :-\
Esettanulmany: Sony es F4 (es azok megvelviselhetoek sem voltak...)
Goten56:
Gratulálok dizniéknek. Nem elég, hogy megölték a Star Warst és a 8. résszel megerőszakolták az oszló hulláját, még azt a kis örömöt is sajnálják a rajongóktól hogy minőségi történeteket olvashassanak. Nincs az bukás ami méltó büntetés lenne ezek után.
turkia:
--- Idézetet írta: SithLord - 2019. November 26., 16:02:43 ---Hülye! :hehe:
Ez maximum a 40' korosztálynak mond valamit...
--- Idézet vége ---
A film talán '85-ös, szerintem még ismerniük kell mondjuk az 1990-ben születetteknek. 29 évesektől felfelé.
Legalábbis ha belegondolok, én a születési időpontom előtt kb 5 éves tartamig nagyon bírom a filmek stílusát, nem tudom, más hogy van ezzel. Bár a Legenda korántsem akkora kultusz, mint mondjuk a SW, Terminator, Predator, Rocky, stb.
Amik meg igazán filmtörténeti jelentőségűek (pl én a Charlton Heston-féle Ben Hur-t a valaha készült legjobb filmnek tartom), ott több évtizednyi sávot is átugrik az emberek érdeklődése.
De pl egy Halálos Iramban szerintem 20 év múlva elfelejtett film lesz, hiába kasszasiker most. Durva belegondolni, hogy lesznek elfelejtett SW filmek (sorozatok, mesék) is, ez a 3-6 film világában elképzelhetetlen lett volna.
Más: Megint elővettem a Zsivány Egyest. Nem néztem meg, hogy ki írta, meg rendezte, de pár év távlatából is jó. :hzs-darthmaul:
Gorgonita:
Azt hiszem belekezdek a Galaxy of Fear sorozatba. Ez könnyedebb, rövidebb, ifjúsági történetnek tűnik, amit hamarabb elolvashatok. Aztán ha sikerélmény lesz, nekiugrok újra a Vektor Prime-nak. A canon könyvek meg várhatnak, amíg eljutok a Crucible végéig. Esetleg bevárom a Sword of the Jedi sorozatot is. A kánont meg addig olvassa az, aki szerint Mara Jade nem jó nő. (Oké, Daisy Ridley is jó nő, de most zabos vagyok.)
HeirToGrievous:
@Farek:
Igazából, ha lett volna egy csöpp eszük, akkor beletetettek volna egy ehhez hasonló szösszenetet minden újonnan kiadott Legendák könyv, képregény elejére:
"Ez a könyv a Legendák rendszerbe tartozó regény. A Legendák kategóriába azok a regények, képregények, videojátékok stb-k tartoznak, amik régebben igen, de ma már nem képezik részét a SW hivatalos idővonalának. A részletes listáért, hogy mik tartoznak a Legendák kategóriába, és hogy miért volt szükség e kategória létrehozására, keresd fel az alábbi honlapot a www.........com címen, ahol nemcsak egy teljes listát találsz, hanem egy bővebb tájékoztatást a Legendák és a Kánon művek közti lényeges különbségekről. Mostani művedhez jó olvasást kívánunk!"
...vagy Kánon könyv, képregény stb. elejére...
"Ez a könyv a Kánon rendszerbe tartozó regény. A Kánon kategóriába azok a regények, képregények, videojátékok stb-k tartoznak, amik hivatalosan is részét képezik a SW folyamatosan bővülő idővonalának. A részletes listáért, hogy mik tartoznak a Kánon kategóriába, és hogy miért volt szükség e kategória létrehozására, keresd fel az alábbi honlapot a www.........com címen, ahol nemcsak egy folyamatosan bővülő listát találsz, hanem bővebb tájékoztatást kapsz még a Kánon és a Legendák művek közti lényeges különbségekről. Mostani művedhez jó olvasást kívánunk!"
...amivel minden további képzavart, értetlenséget letudhattak volna.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése