HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (108/975) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. November 28., 11:48:05 ---Zseniális jelenetek egy zseniális filmből egy zseniális színésszel.
Köszönöm!
Amúgy igen, durva jelenet volt, így néztem magam elé, hogy ne már, előrendeltem, meg minden, aztán a kutyának se' kell.  :badteeth:

--- Idézet vége ---

A "Filmek, Zenék" topicba egy videót is belinkeltem róla, majd nézd meg. ;)

turkia:
Zseniális jelenetek egy zseniális filmből egy zseniális színésszel.
Köszönöm!
Amúgy igen, durva jelenet volt, így néztem magam elé, hogy ne már, előrendeltem, meg minden, aztán a kutyának se' kell.  :badteeth: 

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. November 28., 10:42:44 ---Előzőt megvettem, aztán el is akartam adni valamelyik boltban Pesten (kettőben is jártam), de emlékszem, egyik helyen a srác valami olyat mondott, hogy a főnök kifejezetten megtiltotta, hogy bevegyük, mert annyian szabadulnának tőle. :-\  Ránéztem és mondom neki, hogy akkor ez kb az a kategória, hogy itt hagyom és max meghívtok cserébe egy hamburgerre a Mekiben? Erre mondta nevetve, hogy ez már bizony az a szint, szóval próbálkozzak esetleg kisebb helyeken. :badteeth:
--- Idézet vége ---

Az komoly!
Ide már a kis nevető emoji sem elég.

turkia:
A protestáns üzleti etikát szintén figyelmen kívül hagyó döntés volt pl a SW Battlefront II-ben a fizetős rendszer, meg az alibiből odabiggyesztett egyjátékos mód. Egész egyszerűen csak ámulok, hogy mondjuk megveszel 20 ezerért egy játékot, leülsz a Playstation (vagy ahogy egy tájszólásos osztálytársam mondta: pláájsztésön) elé, aztán még elvárják, hogy fizess. Ez nonszensz. Mondjuk ezen volt is játékosok részéről felháborodás (a szintén elcsalt előző rész külön jó pont), meg valahol vizsgálatot is indítottak a gyakorlat ellen, mert a  szerencsejátékokhoz hasonlatos egyesek szerint. Aztán, hogy mi lett nemtom, én ezt a részt már nem vettem meg. Előzőt megvettem, aztán el is akartam adni valamelyik boltban Pesten (kettőben is jártam), de emlékszem, egyik helyen a srác valami olyat mondott, hogy a főnök kifejezetten megtiltotta, hogy bevegyük, mert annyian szabadulnának tőle. :-\  Ránéztem és mondom neki, hogy akkor ez kb az a kategória, hogy itt hagyom és max meghívtok cserébe egy hamburgerre a Mekiben? Erre mondta nevetve, hogy ez már bizony az a szint, szóval próbálkozzak esetleg kisebb helyeken. :badteeth:
Nem próbálkoztam, beraktam a szekrénybe, ott van valahol egy vipera meg pár régi videókazi alatt.

Pierre de La Croix:
Egyebkent meg szvsz keep calm: amint majd az uj dolgok lecsendesednek es a Disney penz akar a regi dolgokat is wngedni foglyak (rossz hir: szerintem ez 5-10 ev mulva lesz, amekkora monstrum lett az egerbol)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése