HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (110/975) > >>

Gorgonita:
Szerintem nem zavarná össze őket. Egy Legends felirat hirdeti a borítón, hogy ez valami más. Kis képzelőerővel (olvasni tudó, olvasni szerető emberekről beszélünk) kikövetkezteti hogy ez valami alternatív történés. Ha kicsit még utána is jár a neten, akkor rögtön képbe kerül. Még ha elsőre mellé is nyúl, akkor is gazdagabb lesz egy kötettel, amit aztán akár el is cserélhet, vagy eladhat.

Farek:
Hogy egy kicsit az ördög ügyvédje legyek (nem az...), de ne kövezzetek meg:

Mint minden üzleti dolog, a tulajdonosnak ez a pénzről szól. És ilyen szempontból szívük joga megmondani, hogy mit is szeretnének. És ha az új dolgokat akarják nyomatni, akkor sajnos egy jóféle anyázáson kívül nem sokat tehetünk.
Ráadásul simán megideologizálható a dolog: miért zavarják össze számtalan - most már - mi lett volna, ha... történettel a közönséget, pláne az újabbakat. Lássuk be, az új generációt, akik csak mostanság ismerkednek a filmekkel és az egész SW világgal, baromira összezavarhatná, hogy tök máshogy van egy rakás dolog, mint ahogy a mostani filmek és könyvek írják. Ki az a Mara Jade? Milyen gyerekek? Stb. Ilyen szempontból még magyarázható is. Ettől függetlenül ez a rajongóknak nem kevésbé fájdalmas.

Gorgonita:
Angolul olvasni nehéz. Mondom ezt úgy, hogy napi szinten olvasok-fordítok képregényeket, cikkeket. De egy könyv olvasása nehezebb mutatvány. Ezért is örültem volna, ha jönnek ezek a kötetek magyarul.

Csalódott vagyok. Szívem szerint ezután csak Mass Effectet, Battletechet, Dűnét, Alapítványt és más sci-fit olvasnék, a kánont meg messze elkerülném bosszúból.

De persze majd veszem a képregényeket, az egér meg hízik tovább.

SithLord:
Hülye! :hehe:
Ez maximum a 40' korosztálynak mond valamit...

Galen:
Ha me kifogy akkor vannak itt még legendák:
Yoda:

Luke+Leia (itt nem értem miért van a fénykard a Bantha fején):

Darth Maul:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése