HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
--- Idézet ---De aztán most rendesen összekevertetek. Ki kivel mikor lesz és mi nem lesz, és egyébként is?
--- Idézet vége ---
A lényeg tessék minden nap bejönni. Sőt minden nap töbször bejönni és akkor lesz itten minden.
regnar:
Megnéztem az eredetieket. tényleg olyan. De aztán most rendesen összekevertetek. Ki kivel mikor lesz és mi nem lesz, és egyébként is?
igen a Wars DVD-kkel töb szempontból is vigyázni. kell. EGy: szerintem a hat rész együtt is ki fog jönni és akkor vegyem meg megint, vagy akkorra megint lesz egy special edition? kicsit elszállt Lucas Bácsi úgy érzem. Aztán persze közeleg a 30 éves évforduló, és akkor biztosan lesz megint egy különleges díszdobozos kiadás, persze az is felújítva. Meg persze a hi-tech dvd kiadás, meg a régi eredeti részek is kijönnek dvd-n. Ebben biztos vagyok. Lucas bácsi kicsit túllő a célon úgy érzem.Miért nem lehetett az új részeket eltalálni rendesen és akkor nem kellett volna belenyúlni a régi jól megszokott klasszikus részekbe. Kicsit furcsa hogy visszafelé próbálja helyrehozni a dolgokat, persze ezzel nem azt mondom, hogy nem tetszenek az új részek csak...volt némi rossz szájízem amikor kijöttem a moziból. Senki ne értsen félre, azt hiszem az eddig már kiderült hogy szeretem a Warsot, és úgyis megnézem bármi is fog megjelenni vele kapcsolatban, csak kicsit rosszul esik, hogy hülyére próbálnak venni Lucas marketingszakemberei, ezzel a sok Dvd megjelenéssel, meg zavaró hogy már most legalább 3 változata van az eredeti trilógiának, és egyre növekszik. Akkor most melyik a hivatalos? Azt hiszem nekem az 1977-80-83 marad...
A másik meg az áruk. Minden boltban más áron fut. hihetetlen. van ahol 17900, van ahol 14900, van ahol 13900....eszméletlen ami jelenleg az országban folyik dvd terén. Ugyanaz a dvd ugyanazon boltban (tudjátok piros színek, cowboykalapos ürge, és be akar fűteni az áraknak.....és közük van a médiához:) ) szóval ott az egyik polcon pl a farkasok szövetsége 6900 a másikon ugyanaz 3990...de még sorolhatnám. És ugye az új Eu-szabvány szerint a legolcsóbb ár a mérvadó, plus nyugodtan hívhatod a hatóságot jön a bünti.
Galen:
--- Idézet ---szünet csak az infinitiesben lesz (asszem),
--- Idézet vége ---
Én sem vagyok biztos a dologban, de mintha nem lenne szünet. A Csütörtök a SW nap, de mivel kedden premier, hát nekünk is premier. Azt hiszem. Legfeljebb majd jön a góré és az orromra koppint hogy hülyeséget beszélek.
Recsi:
--- Idézet ---Szünet?
De hát....hüp hüp
Na jó, kivárom
--- Idézet vége ---
Nem jól fogalmaztam, szünet csak az infinitiesben lesz (asszem), ott is csak rövid, helyette lesz más SW.
Galen:
Regnar: Köszönjük szépen a kritikát. A borító az én dolgom. Hát igazad van a K-H kapcsolatáról, de a cél az volt, hogy az eredetivel megegyező betűtipust alkalmazzunk. Hát abban ilyen a K. Egyébként meg tudod nézni az eredeti borítót is a következő képpen: Megnyitod a magyarított borítót, rákattintasz jobb klikkel, majd tulajdonságok. Onnan kimásolod az URL-t, beilleszted a böngésződbe és a végén a "hun"-t átírod "eng"-re. És tradááám Itt az eredeti borító. Lehet hasonlítgatni. Egyébként ez valamennyi borítóval működik. bár ahogy nézem ebben meg nincs "K" :D No mindegy.
--- Idézet ---Szerintem ne vedd +.
Ha nem is nézed meg sehol, pár hónap és legalább 30 %-al olcsóbb lesz.
--- Idézet vége ---
Arra vigyázzatok, hogy Ez a Lyukas fejű hamar ki fogja vonni a forgalomból. Azt mondják már január-február környékén. Persze semmi sem biztos. De azért figyeljetek.
Ha valakinek kedve van Vadert rajzolni:
http://www.starwars.com/kids/activity/draw...0914/index.html
(Link a starwars.hu-ról.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése