HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Szünet?
De hát....hüp hüp
Na jó, kivárom
Mostanában úgyis el vagyok foglalva a dvd megjelenéssel. meg kell nézni a régi részeket hátha nem emlékszem már egy egy pillanatra hogy összehasonlíthassam majd az újakkal.
Meg öcsém szerzett egy scannert, és lementem magamnak a képregényeimet. Igaz nem ilyen szép és jó minőségben mint ahogy itt látom, de azért meglesznek gépen is.
Recsi:
--- Idézet ---Tetszik. Már a borító is... jók a szövegek, a mondatok jól szerkesztettek.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszett a legutolsó. A legjobban annak örülök, hogy ilyen részletes a kritika, látszik, hogy nem csak átfutottad. Mi (Galen/Recsi duó) mindent megteszünk, hogy ennél rosszabb ne kerüljön ki a kezünk közül. Most a végkifejlet előtt egy kis szünet a 3. rész után, de aztán folytatjuk. Ezek a vélemények adnak mindig új erőt, bár ez nem olyan "muszáj" dolog, de azért néha besokall az ember. Szerencsére ritka az ilyen, általában örömmel csináljuk.
Az erő legyen mindenkivel!
regnar:
Sziasztok.
Mostanra sikerült képről képre átnéznem az új SW képregényt. Tetszik. Már a borító is. A Jedi sorozatból eddig ez a legerőteljesebb. Sötét kontrasztú, és fenyegető a két alak, nagyon jó rajtuk a szembefény mely pl. körülveszi az ifjú Skywalkert. És a császár mosolya....A szövegek jól olvashatók, a fordításhoz SAJNOS (hát igen nincs meg eredeti nyelven ) nem tudok érdemben hozzászólni, de jók a szövegek, a mondatok jól szerkesztettek.Tetszik hogy középre van igazítva a buborékokban a szöveg. Ami egy picit zavaró volt, de ez egyáltalán nem vette el a borító élvezetét, hogy a KARMAIBAN szó "K" betűje nagyon hasonlít a "H" betűhöz, de mondom ez csak az én meglátásom...
A történetről majd akkor ha vége az egésznek, de eddig úgy gondolom, ez a legsötétebb rész a három közül, úgy értem a Csillagok birodalom és a Jedi közül. Bár eddig mindhárom rész egyfajta válságot fejtett ki, ami inkább szellemi válsága volt a karaktereknek, de úgy érzem a jediben éreztek erre rá legjobban a készítők.
Spidáj:
Szerintem ne vedd +.
Ha nem is nézed meg sehol, pár hónap és legalább 30 %-al olcsóbb lesz.
regnar:
Sziasztok, én sajnos nagyon gondolkodom, hogy megvegyem-e. Eddig nagyon vártam, és most olyan híreket hallok, hogy Lucas ahhoz hogy korrigálhassa az EPI EPII-ben elkövetett hibáit megnyirbálta az eredeti részeket. Ha ez igaz, akkor nagyon nagyon csalódott leszek. Ezért inkább megnézem egy havernál és majd eldöntöm. Meg félek az extráktól is, mert lehet hogy csak azt kapjuk, amit eddig is láttunk, és tudtunk, csak egy helyen összegyűlytve.
Szóval én most egy kicsit kivárok, de persze azért STAR WARS
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése