HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (968/975) > >>

Galen:
Regnar: Köszönjük szépen a kritikát. A borító az én dolgom. Hát igazad van a K-H kapcsolatáról, de a cél az volt, hogy az eredetivel megegyező betűtipust alkalmazzunk. Hát abban ilyen a K.  Egyébként meg tudod nézni az eredeti borítót is a következő képpen: Megnyitod a magyarított borítót, rákattintasz jobb klikkel, majd tulajdonságok. Onnan kimásolod az URL-t, beilleszted a böngésződbe és a végén a "hun"-t átírod "eng"-re. És tradááám Itt az eredeti borító. Lehet hasonlítgatni. Egyébként ez valamennyi borítóval működik. bár ahogy nézem ebben meg nincs "K" :D No mindegy.

--- Idézet ---Szerintem ne vedd +.
Ha nem is nézed meg sehol, pár hónap és legalább 30 %-al olcsóbb lesz.
--- Idézet vége ---

Arra vigyázzatok, hogy Ez a Lyukas fejű hamar ki fogja vonni a forgalomból. Azt mondják már január-február környékén. Persze semmi sem biztos. De azért figyeljetek.

Ha valakinek kedve van Vadert rajzolni:
http://www.starwars.com/kids/activity/draw...0914/index.html
(Link a starwars.hu-ról.)

regnar:
Szünet?  

De hát....hüp hüp

Na jó, kivárom  

Mostanában úgyis el vagyok foglalva a dvd megjelenéssel. meg kell nézni a régi részeket hátha nem emlékszem már egy egy pillanatra hogy összehasonlíthassam majd az újakkal.

Meg öcsém szerzett egy scannert, és lementem magamnak a képregényeimet. Igaz nem ilyen szép és jó minőségben mint ahogy itt látom, de azért meglesznek gépen is.

Recsi:

--- Idézet ---Tetszik. Már a borító is... jók a szövegek, a mondatok jól szerkesztettek.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszett a legutolsó. A legjobban annak örülök, hogy ilyen részletes a kritika, látszik, hogy nem csak átfutottad. Mi (Galen/Recsi duó) mindent megteszünk, hogy ennél rosszabb ne kerüljön ki a kezünk közül. Most a végkifejlet előtt egy kis szünet a 3. rész után, de aztán folytatjuk. Ezek a vélemények adnak mindig új erőt, bár ez nem olyan "muszáj" dolog, de azért néha besokall az ember. Szerencsére ritka az ilyen, általában örömmel csináljuk.
Az erő legyen mindenkivel!

regnar:
Sziasztok.

Mostanra sikerült képről képre átnéznem az új SW képregényt. Tetszik. Már a borító is. A Jedi sorozatból eddig ez a legerőteljesebb. Sötét kontrasztú, és fenyegető a két alak, nagyon jó rajtuk a szembefény mely pl. körülveszi az ifjú Skywalkert. És a császár mosolya....A szövegek jól olvashatók, a fordításhoz SAJNOS (hát igen nincs meg eredeti nyelven  ) nem tudok érdemben hozzászólni, de jók a szövegek, a mondatok jól szerkesztettek.Tetszik hogy középre van igazítva a buborékokban a szöveg. Ami egy picit zavaró volt, de ez egyáltalán nem vette el a borító élvezetét, hogy a KARMAIBAN szó "K" betűje nagyon hasonlít a "H" betűhöz, de mondom ez csak az én meglátásom...

A történetről majd akkor ha vége az egésznek, de eddig úgy gondolom, ez a legsötétebb rész a három közül, úgy értem a Csillagok birodalom és a Jedi közül. Bár eddig mindhárom rész egyfajta válságot fejtett ki, ami inkább szellemi válsága volt a karaktereknek, de úgy érzem a jediben éreztek erre rá legjobban a készítők.

Spidáj:
Szerintem  ne vedd +.
Ha nem is nézed meg sehol, pár hónap és legalább 30 %-al olcsóbb lesz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése