HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (952/975) > >>

regnar:
Sziasztok.

Recsi:
Köszönöm a hozzám intézett jó szavakat..

És igen..nos valóban van némi handíkeppem...mert hát ugyanis..szóval...művészettörténetet tanítok, és már anno is művészeti tagozaton érettségiztem grafikából. De persze ez nem azt jelenti hogy annyira értenék hozzá,meg most erre olyan büszke lennék. Szerintem itt az egyéni vélemény fontos, nem a hozzáértés, hanem a meglátás, és az érzés amit egy egy kép, képregény kivált az emberből. Hiszen mindenki máshogy látja őket, van olyan amit te nem látsz és más hívja fel rá a figyelmed, van olyan amit te látsz.
 Szóval a képregény mint vizuális kifejező eszköz mindig is nagyon közel állt hozzám, már kisgyerek korom óta.

És igen építő jellegű, a kritika nem az egyénnek a "rossz" munkáját emeli ki, csupán személyes meglátás, és vélemény. Igazad van, csak az nem aki nem      Miért is szólnék rosszat azokról, akik SW képregényt adnak ide a szemem elé?   (ez nagyon behízelgő volt?)  

Ewok hozzászólás:

Nos az ewokokkal semmi bajom, soha nem gondoltam őket apró plüssmacinak, bár azért néha elgondoltam wookikkal a történetet  

Szerintem az ewokok, már egyfajta reklámfogás, hiszen plüssállatként a megcélzott gyerek korosztály felé elég jól értékesíthető lett.
És jar jar is ilyen...a gyerekeknek készült (bocs letsgo, nem akarlak bántani a korod miatt,távol álljon tőlem, hiszen kedvellek, és a munkádat is  ) de tény hogy hiába látod felnőttebben a világot, mint a korosztályod, azért benned amikor bemutatták az epI-et még sokkal jobban élt a gyermeki én, mint mondjuk bennem,((persze ez nem azt jelenti, hogy nem érzem magam még mindig gyereknek...sőt  )) én kicsit kritikusaban néztem Jar Jar-ra. De az igaz, hogy mindegyik filmben megtaláljuk azokat a szereplőket akik oldják a feszültséget. Nagyon fontos egy kalandfilmnél, hogy a néző ne folytonos feszültségben élje meg a történetet...a robotok, ewokok egyes jelenetei, aztán Jar jar mind ezt a célt szolgálják. Perzse itt most szigorúan a filmről beszélek, magáról a filmről, a történetben persze más a szerepük. (pl a Die Hard trilógiában is sok a poén, meg a halálos fegyver részeiben is. Ezzel oldják a nézőben a felgyülemlett feszültséget. fontosak a poénok, hogy a néző ne görcsöljön, és megtörjék a kemény akciójelenetek sodrását)

Vissza ewokokhoz.Szóval eddig szerettem őket, de amióta kiprbáltamaz SW Battlefront -ot azóta hát... endor holdon nem igazán nyerő egyedül kószálni egy csóró rohamosztival. nem mozog olyan gyorsan az egér, ahogy ezek jönnek   És ez a játék világít rá teljesen szerintem, hogy mi is érhette szegény birodalmiakat az erdőben. Tökéletesen el tudom már képzelni, hogy a magas fűtöl nem is látszik a kis szőrmők, aztán hirtelen van négy elűugrik és mér agyonköveztek. szóval az ewokok jók..tetszenek, jar jar már nem annyira, persze ez az én véleményem, másnak tetszhet.

Recsi:

--- Idézet ---Chewie lépegetője is sokat számított a meglepetés szempontjából.
--- Idézet vége ---
Azé a Johnny Weismülleres Tarzan-üvöltést kihagyhatták volna. (lehet, hogyCsubi is azon nőtt fel?)

Gorgonita:
Én ewok párti vagyok, és JJ-vel sincs semmi bajom.  A szőrmókok ismerték a terepet, voltak csapdáik ( tehát terveik is voltak már előre), a falujukat védték hódítókkal szemben. Chewie lépegetője is sokat számított a meglepetés szempontjából. Nem az egész Birodalmat nyomták le, csak egy légiót csaltak csapdába. A felkelők legjobb osztagának segítségével.
 R2 és C3PO párosa is eléggé meseszerű, és ők ott vannak a kezdetektől. De azért voltak ewok áldozatok is, és Naboo-n is estek el gungák. Csak nem ez volt kihangsúlyozva.

Eredetileg a wookiek a 9. epizódban lettek volna, Coruscanti trónteremmel, de második Halálcsillag nélkül. Aztén amikor L úgy döntött hogy csak 6 ep lesz, rövidebbre fogta és a DS2-höz már kelett egy felderítetlen hold is, ahol a Birodalom titokban építkezhet.
 De persze volt marketing is a döntésben. Az ewokokhoz csak feleannyiba került a díszlet meg a kosztüm.De ami késik nem múlik. Az ep3-ban már futotta a wookikra is.  

letsgo:
Star Warsról: Az Ewokkal nekem az elején nem volt semmi gondom, de most, hogy így említetéttek, hogy az ewok plüss maci elrontják a SW hangulatát, hát ebben van valami. Az tény, hogy egy sereg kis macik akik szerintem békés teremtmények és ráadásul az ember térdéig se érnek fel letudnak győzni egy sereg képzett és felfegyverzett rohamosztagosokat... hát az elég furcsa dolog. De ahogy Recsi mondta elkell fogadni őket.

Jar Jar: Én nem értek egyet kaine-nel. Szerintem Jar Jar jó szereplő és bele is illik a történetbe. A bénaságával beszédével és a stílusával szerintem Jar Jar úgy jó és ott jó ahogy van. Else tudnák képzelni egy másik szereplőt Jar Jar helyett. De ez az én véleményem.

kaine:
Szerintem Jar-Jar vágta haza a Star Wars francise-t.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése