HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (953/975) > >>

Recsi:

--- Idézet ---Ti melyikhez tartoztok?
--- Idézet vége ---
Hát igen, aranyosak, meg biztos sok plüss Ewok elkelt, de nem. Képzeld el a Birodalom Visszavág hideg kék színei mellett egy Ewok  
Szóval Lucas aszongya eredetileg vukik  lettek volna , de félbevágta őket.  mineK????
Egy csapat vukiról el tom képzelni, hogy lenyomják a rettegett (emlékeztek a CSH nyitójelenetére, amikor benyomulnak?) rohamosztagosokat.
De most már mindegy, a legenda részévé váltak, el kell fogadni, ahogy JJ-t is.

kaine:
Na akkor a kérdés: EWOK MACI vagy sem?
A Jedi Visszatérről kétfelé oszlanak a vélemények. Az egyik szerint "milyen aranyosak voltak az Ewok macik, tök jópofák voltak, stb.", a másik szerint pedig "pusztuljon minden Ewok maci!"  
Szóval a másik csoport szerint az első két rész tök jó sci-fi volt, míg a harmadikból egy gyerekfilmet csináltak ezzel, teljesen elrontották a sorozatot. Nagyjából olyan a visszhangjuk, mint most Jar-Jar-ral.
Ti melyikhez tartoztok?
Én nem árulom el nyíltan, de egyet mondhatok:
HALÁL MINDEN EWOK MACIRA!!!!!!!!!    

Gorgonita:
Igen, én olvastam a könyvet, és játszottam a játékot is. Érdekes, hogy amíg a könyvben és a képregényben Dash lelép a hajójával a Gall-i csatából, addig a játékban a felszínen próbálja elkapni Fett-et. Így nekem már nem is tűnik olyan kalmárléleknek. A Hildebrandt fivérek illusztrációs albuma is hozzátesz a sztorihoz.
 Maga a történet nem olyan nagy durranás. A könyv irója inkább az akcióra helyezi a hangsúlyt. A könyv előszavában is játékuniverzumnak nevezi az SW-t. Eredetiséget, pláne mondanivalót kár lenne keresni benne, de szórakoztató, fordulatos, és jók az új karakterek -Xizor, Guri, Dash, Vader ügynöke (Jinx?) és ez a robogós bandavezér is.

Recsi:

--- Idézet ---A "Végtelen lehetőségek" kezdetben még igen, a végére viszont már egyáltalán nem tetszett.
--- Idézet vége ---
Szerintem a végtelen lehetőségektől nem lehet állandó színvonalat várni, hiszen ki így, ki úgy gondolja az esetleges "lehetőséget". Az az igazság, hogy az I. része miatt kezdtem el egyáltalán képregényt fordítani, mert az véletlenül a kezembe akadt. (emlékszel Micho? 3x írtam be!). Azért is fordítottam le végig a sorozatot. Persze már alig vártam a végét, hogy jöhessen végre valami a "valódi" SW világból  

--- Idézet ---Képek.. jelenleg rajzilag a kedvenceim között van a Star Warsok között...
De azért találtam benne: (hibát)...
Remélem nem gond, hogy most inkább kicsit kritikusra vettem a hangot...
--- Idézet vége ---
Huh, Regnar...akkor lássuk:
Szerintem, te grafikus vagy! Vagy legalábbis tanultál ilyesmit. Ne tagadd!  
A borítóról szerintem még maga a festő sem tud ennyit. (max Galen   )
A kritikáid mindig építő szándékkel jönnek, úgy érzem. Hibázni meg csak az nem aki nem is, nem igaz?
A hibákat korrigáljuk, remélem a köv frissítésnél fel is kerülnek. Bocs, pedig 2 ember is ellenőrizte.
Továbbra is várjuk a hozzászólásaidat! akár + akár -, sokat segítettél eddig is!

--- Idézet ---csak a képregényről van itt szó, vagy lehet a filmről is?
--- Idézet vége ---
Kaine: mondjad, minden jöhet ami star wars!

--- Idézet ---Egyszóval jól érzem magam itt
--- Idézet vége ---
Regnar: Örülünk neked, a fentebb írtak miatt is!

--- Idézet ---A legjobban a poénok tetszenek ebben a füzetben.
--- Idézet vége ---
Gorgonita:Látszik, hogy a képregény azért lazább, mint a "komoly filmek" vagy a regények. Gizznél is megpróbáltam olyan (remélem nem sértek meg senkit!) b...kó parasztosra venni a szöveget. Szerintem ez illik hozzá. Kár, hogy az eredeti magyar fordításból elvesztek ezek a dolgok. Például Yoda sem az Oxfordi angolt beszéli a filmekben, csak a fordítás szerint. Így is jó, nem azt mondom, de eredetileg valamiért nem ilyen és mi nem azt kaptuk, ahogy ők akarták.

--- Idézet ---Star Wars a Birodalom Árnyai: Nekem nagyon bejött.
--- Idézet vége ---
Letsgo: Reméljük, mindenkinek. Ja, és akinek tetszett, a könyvet is tessék beszerezni! Mint már említettük ez NEM a könyv képregény-adaptációja!!!

letsgo:
Sziasztok. Bocsi, hogy csak most írok. De ezt a két hetet tanulásra és képregény olvasásra töltöttem. És csak most végeztem vele.

Star Wars a Birodalom Árnyai: Nekem nagyon bejött. A történet CSÚCS SZUPER.
    Már az első résznél tudtam, hogy ez az új SW sorozat király lesz... Tök jó, hogy az eleje űrcsatával kezdődött.     Ráadásul ez az új szereplő ez a zöld bőrű fazon is király, habár amolyan földön kivülinek tünnik   , de... mindegy. A SW sorozatokba kellenek szerintem új figurák akik változatóságot hoznak be a sorozatokba... igaz ezt nem mi döntjük el.
Lényeg, hogy  éljen az új SW.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése