HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (947/975) > >>

Gorgonita:
Haverokkal játszottunk szerepjátékot, de a többség inkább Mágusozni akart, úgyhogy nem tartott soká. A Robur nkem is megvan. Az Erőpróba nagy kedvencem. Még emlékszem hogy meglepődtem, hogy a filmeken kívül is vannak történetek.

Recsi:

--- Idézet ---Kaland, Játék, Kockázat sorozat...abban reménykedtem majd egjelenik Star Warsos sorozat is.
--- Idézet vége ---
Ian Livingstone meg J.Stone ugye? Halállabirintus meg ilyenek. Sajna SW-ról nem tudok, meg angolul sem.

regnar:
Úgy bizony, nosztalgia. Semmit nem toltak elénk, mi szereztük meg. Hajtottuk, küzdöttünk érte. Ma már hozzádvágják, csak vigyed.

Úgy látom összejöttünk itt néhányan,akik régi "harcosok" a sci-fi és SW terén  

Nekem volt egy nagy álmom...anno még mikor futott a Kaland, Játék, Kockázat sorozat (ugye ismeritek, mekkora könyvek voltak) abban reménykedtem majd egjelenik Star Warsos sorozat is...de nem

Recsi:

--- Idézet ---Régen volt egy Robur nevű magazin, abban is írtak a csillagokról, meg Alain Dean Foster regényét is közölték, amihez volt szerencsénk magyarul képregényben is.
--- Idézet vége ---
Igen, a Robur, mekkora király volt! A Jedi kristály (Splinter on the mind's eye) megjelent a Semicnél ill könyvben is Erőpróba címen.

--- Idézet ---Hú, tényleg! 8 ft volt és a Bástya mozi mögött volt! Nekem is volt vagy 120 belőle!
--- Idézet vége ---
Én Sopronban vettem, de gondolom u.a.. Mindegyikre egyforma SW logo volt ráfényképezve.
A hősidők. Nem volt ám video, DVD pláne net meg P2P. Még számítógép sem volt (személyi)...nosztalgiázgatok

regnar:
Jó akkor nem értettétek az árnyalt humort...nem azt kérdeztem van-e, hanem HOL VAN??????  

Ha már a gyűjtésnél járunk. Én is korán kezdtem, van minden: kártyanaptár, rágóspapír, volt egy olyan rágógumi amiben 4 golyórágó volt és a hátulján meg híres filmhősök, közöttük SW is.. be is vannak scannelve, majd megosztom veletek, csak nem tudom hogy a búsba lehet feltenni vmit a netre, hogy onnan vissza tudjam tölteni. Meg PEZes adagolók, meg makettek, és van amerikából két relikviám: az egyik egy LANDO Calrissian borító gyűjtőknek kiadva, lefűzhető formában, a másik a special edition képes forgatókönyve nagyformátumu keménykötésű kiadásban...érdekessége hogy kimaradt belőle egy mondat, amikor Luke és Obi van az EPIV-ben figyelik Mos Eisley-t és Obi azt mondja mos eisley az űrkikötö a galaxis söpredéke...stb... Szóval minden benne van kivéve ezt a mondatot. érdekes. Persze vannak Képregények is  Régen volt egy Robur nevű magazin, abban is írtak a csillagokról, meg Alain Dean Foster regényét is közölték, amihez volt szerencsénk magyarul képregényben is. Meg van néhány TOPS kártyám is a teljesség igénye nélkül, meg Star Wars GAlaxies kártyám is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése