HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (946/975) > >>

Blixxxa:
Én decemberben leszek 34.  11 évesen találkoztam elösször a SW világgal.
Nem a filmel elösször, hanem a Fazekas féle képregénnyel (Birodalom visszavág). Teljesen lázba hozott a történet, alig vártam a filmet. Aztán megnéztem...
Nekem hatalmas élmény volt. Utána jött nálam a Csillagok háborúja, aztán a Jedi.
Azt hiszem nekem akkor az volt a FILM. Az ewokok engem abszolút nem zavartak, szerettem a figurájukat. Elvégre volt annyi agresszív lény a filmben, kellett valami békésebb, hogy ne legyen annyira egyhangú az univerzum. Azokat a kis fényképeket én is gyújtöttem, nem rég találtam meg őket - nagy örömömre-
, meg ollóztam mindenhonnan a cikkeket, sőt! és most kapaszkodjanak meg az
igazi fanok: annak idején megkaptam Mark Hamill autógramm címét, írtam neki,
és láss csodát, válaszoltak is! Kaptam egy Luke-ot ábrázoló dedikált fotót (ez már nincs meg sajnos), meg egy posztert (ez viszont meg van még).   Aztán gyüjtöttem a SW figurákat is, egy tizen pár meg van mai napig. Ezek még az eredetiek, 77-78-ból, makettek is vannak, lépegető, Tie Fighter (Vader gépe), Tiridium, Slave-I, stb. Szóval biztos gyerekfejjel sokkal nagyobb élmény volt, de a mai napig beleborzongog, ha megnézem. Az új részek már nem hozták azt az igazi SW filinget. Sőt, semmilyen SW fíling nem volt. Nagyon jól megcsinált filmek, remek trükökkel, de itt jön az, hiába lesz valami mega csillogó-villogó-über-atom-állat, ha a történet már nincs ott.

A meséről meg annyit, itt csupa kerekszemű, csodálkozó, izgatott kisgyerek van, kiéhezve a mesékre, csodákra, szuperhősökre, tündérekre, piroskára és a farkasra... Mert aki nem ilyen kisgyerek, az mit keresne itt???

regnar:
lehet hogy megoldható a szkennelés, de nem ezen a héten, sajnos nem vagyok szkenner közelben  ...de igérem hogy megpróbálok valamit a társasjátékkal... meg mondjuk konkrétan mire gondolsz...játéktér + figurák szkennelve igaz???

Addig is aki nem ismeri ezt az oldalt annak azt hiszem sok örömet fog jelenteni...van itt minden eredeti előzetesek, rengeteg fénykép a forgatásokról és a kimaradt jelenetekről...maga a kánaán  

http://starwarz.com/tbone/

javaslom a multimedia menupontot

Szerintem összesírjátok magatok a gyönyörtől...

Recsi:

--- Idézet ---SW társasjátékom is...no nem az újonnan kiadott, hanem a régi, papírfigurás, magyar...ismeri valaki? a halálcsillagon kellett egymást kergetni, meg robbanúanyagot cipelni.
amúgy most esik le hogy recsi az apám:))))
--- Idézet vége ---
Igen, tudnod kell, hogy én vagyok az apád! Nagynénje tántija unokatestvérének a volt szobatársa  
Amúgy van még pár százezer testvéred, csak nekik nincsen anyukájuk. Rossz gyerekek, mindig háborúsdit játszanak  
A társas nincs meg véletlenül beszkennelve? Jó lenne  

regnar:
Kaine az a 10-es számban volt, de nem kaland játék, csak egy sima magyar lapozgatós sci-fi. Bevallom mind a mai napig nem tudtam végigjátszani teljesen. Anniyra zavaros a történet menete, hogy nem sikerült megfejteni az ötödik küldetést.

viszont van egy 85-ben kiadott Jedi visszatér képeskönyvem, ami 64 oldalon meséli el a film történetét képekben. (ilyet kiadtak indiana jonesban is a frigyládával) Kicsit már kopott, de azért nagy becsben tartom...sőt van SW társasjátékom is...no nem az újonnan kiadott, hanem a régi, papírfigurás, magyar...ismeri valaki? a halálcsillagon kellett egymást kergetni, meg robbanúanyagot cipelni. még mind a mai napig játszom vele.

amúgy most esik le hogy recsi az apám:))))

kaine:
Igen, a Robur... nemrég költöztem és megtaláltam őket. Megvan mind!  Benne a Jedi kristály és a legelső kaland-játék-kockázat könyv, valami sci-fi volt. Nem beszélve az Én, a Robotról...
A kis 8 ft-os kártyák épp akkorák voltak, hogy befértek egy kazetta tokjába... mert együttesekről is adtak ki ilyeneket és azokat oda dugdostam be.  De volt Bud Spencer, Terence Hill-es kártyám is...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése