HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (948/975) > >>

kaine:

--- Idézet ---Volt itt egy játékbolt, ahol 8 ért lehetett kártyanaptár nagyságú képeket venni.
--- Idézet vége ---
Hú, tényleg! 8 ft volt és a Bástya mozi mögött volt! Nekem is volt vagy 120 belőle!

--- Idézet ---A Csillagháborúsra emléxem. Abban mintha Thripio még kezdetleges lett volna, nem? Meg egy rohamosztagos mintha slaggal spriccelne.
--- Idézet vége ---
Nem, az egy későbbi cikk volt. A Csillagháborús két teli oldal volt egyetlen kép nélkül. Nemcsak a SW-ról volt benne szó, hanem egyéb sci-fikről is, ha jól tévedek.

Gorgonita:
Ha jól tudom a Luke Leia párbeszédet végül is nem változtatták meg, mert annak is lesz oka, hogy Leia miért emlékszik érzésekre, Luke pedig miért nem az anyjukról.
 A Shadow 2 kérdést, pedig Recsi már megválaszolta. (Csak képregényben van, és az már nem olyan nagyívű, de nekem az is tetszik)

Recsi:

--- Idézet ---teljes nagyalakú spirlá füzet volt teleragasztva Star Wars-os képekkel és cikkekkel,
Egy Interpress magazinban volt egy 2 oldalas cikk róla "Csillagháborúk" címmel.
--- Idézet vége ---
Az van nekem is! Volt itt egy játékbolt, ahol 8 ért lehetett kártyanaptár nagyságú képeket venni. Meg persze beszereztem az öszes újságot amiben volt SW. Mikor a Birodalom megjelent, még nők lapját is vettem! A Csillagháborúsra emléxem. Abban mintha Thripio még kezdetleges lett volna, nem?
Meg egy rohamosztagos mintha slaggal spriccelne.

--- Idézet ---Miért van Shadows 2 is???
--- Idézet vége ---
Regnar: Tessék elolvasni rendesen a Shadows bevezetőjét!

kaine:

--- Idézet ---Én 34 vagyok és nem.
--- Idézet vége ---
Én 35 vagyok és én sem.

--- Idézet ---Akkor az volt "A" Sci-fi film. Sok mindent nem engedtek be, max az Űrodisszeiát, meg az "Üzenet az űrből"-t (ha valakinek esetleg megvan értesítsen!!!  ).
--- Idézet vége ---
Nekem megvan.    Mennyit kellett keresnem, mire végre egy bolhapiacon sikerült felvetetnem videóra!  

--- Idézet ---Aztán megjelentek az első képek a folytatásról valamelyik Pajtás-magazinban
--- Idézet vége ---
Emlékszem, már csak azért is, mert akkoriban nagy film gyűjtő voltam és minden cikket, képet eltettem a kedvenc filmjeimről és színészeimről, ami csak megjelent. Egy teljes nagyalakú spirlá füzet volt teleragasztva Star Wars-os képekkel és cikkekkel, közte egy olyannal, amiben legelőször volt szó Mo.-on a filmről! Egy Interpress magazinban volt egy 2 oldalas cikk róla "Csillagháborúk" címmel. Akkor még csak épp elkészült Amerikában a film (hozzánk csak 3 évvel később jutott el). Tudom, hogy ma az a füzet egy csomót érne  , de odaadtam az akkori barátnőm nővérének, mert nagyon tetszett neki Harrison Ford és az meg tele volt vele.   Ja, az úgy jön ide, hogy abban benne volt az a pár kép, amit az eljövendő részekről mutattak a pajtásban. Én egy olyanra emlékszem belőle, mikor egy cápával küzd azt hiszem Luke búvárruhában.

regnar:
Igen itt a lényeg. És felülkerekedve minden vélt és valós hibán élvezni kell az univerzumot, ha már egyszer rajongók vagyunk.

az érzés. Lényegében ez az ami a mai napig arra késztet, hogy olvassam az SW képregényeket, játszak a játékokkal olyan beleéléssel mintha ott lennék. Én sem vagyok már gyerek, de még mindig élvezek egy x-szárnyúban ülni virtuálisan és írtani a birodalmat.

Szóval nem az a lényeg, hogy tetszik-e ez,vagy az..a lényeg hogy Neked mit jelent.

Más:

Miért van Shadows 2 is???

Igen Dash űrhajója remek koncepció...tetszik,hogy az YT-1300-ast használták fel mintának, bár azóta nem vagyok vele kiegyezve, mióta a Rebell Alliance c. játékban berepültem vele a halálcsillagba.........50-edszer is.   valahogy mindig középre akartam vele állni, csakhogy a fülke az oldalán van...
Persze azért tetszik, a szerepjátékban mindig olyanom (Yt 1300) volt. Bár már évek óta nem játszottam. Játszott itt valaki SW szerepjátékot? Szépen indult, aztán a magyar valóság végzett vele. Valahogy elmaradtak a kiadványok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése