HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Sziasztok. Elolvastam a Shadows új részét:)
Borító. Tetszik. Az előző ugye nem jött be annyira ,de ez igen. Jók a színek, A karakterek rajza is szép. Tetszik a kép elrendezése is..utal valamire, vagyis valamit látnak, de az nem derül ki, hogy mit, igaz az a képregényből sem derül ki.Jól ellensúlyozák a két figura közötti méretbeli különbséget. Bár a kép Csubi fele dőlne, de a jobb oldalra nagyobb mértékben belógatták a fal ívét, ezzel kiegyenlítve a "tömeget" a képen, valamint a bal alsó sarok világos, majdnemhogy fehéres árnyalatú füstje, tüze (nem tudom melyik lehet inkább) "könnyít" a bal oldal dőlésén, és a túloldalon Leia árnyékának fekete tónusa pedig elég súlyt helyez el a képen ahhoz, hogy megtartsák az egyensúlyt.
A képregény. Nem tudok újat írni, a megszokott színvonalat hozza számomra. Szépen megrajzolt figurák, élénk kitöltő színek, mint eddig mindig. Erről már sokat értekeztem, úgyhogy nem ismételném önmagam.
Történet. Tetszik. Boba Fett ebben a részben a hátán hordozta a történetet. Erőszakos, villámgyors és gondolkodik is, nem csak lő. Azt mondhatnánk, a történet egyik húzó karaktere, pl én Luke-ot eltörpülni érzem mellette. Persze azért neki is meg van a szerepe. De mindenképpen Fett volt az akit úgy éreztem leginkább meghatározza a történetet karakterével (itt most értem az összes részt is, nem csak ezt). Igaz ebben a részben Vader is egy újabb adalékot nyújtott nekünk ahhoz, hogy újabb oldaláról ismerjük meg. A gondolkodó Vader. Akinek keresztbe akarnak tenni. Kicsit furcsa volt, de semmiképpen nem éreztem gondnak, hogy megismerhettük Vader "személyes" gondjait, és hatalmának féltését.
A beírás tetszik, mint eddig mindig. Igazából nem találtam benne hibát, elírást nem vettem észre. Amondatok jól olvashatók, nagyok a betűk, kerekek a mondatok. Mondhatnám két szóval is: szép munka. De ezt eddig is megszoktam, megszokhattuk már. Egy apró dolgot vettem észre beírással kapcsolatban:
004-20 oldalon a második képen a felirat lecsúszott a buborék aljára.
ugyanott a negyedik képen
"Ki ajánlotta fel a jutalmakat?" nos itt vagy egyesszámban jutalmat, vagy kik ajánlották fel lenne szerintem a helyes. mert így kicsit magyartalannak érzem.
Összességében nem tduok mást írni mint eddig. Várom a következőt... Köszi az eddigieket, ezt is...öröm volt olvasni.
lyrán:
Dosztojevszkijről meg csak annyit, hogy életmben olyan nehezen könvet, mint az ő Bűn és bűnhődését, nem olvastam soha.
Az emberi folyamatok ilyen színtű boncolgatása szerintem valóban építi az meberi személyiséget, de nekem csökkent fejlettségű lénynek már egy kicsit sok volt
De ez már nagyon off..
lyrán:
recsi bocs, hogy csak most válaszolok !
--- Idézet ---De a jót átvenni sztem bűn.
--- Idézet vége ---
Nem arra gondolsz, hogy a jót átvenni nem bűn. Max kicsit szegényes fantáziára utal. Bár ha ezt nézem akkor az alapötletet mindenki a népmesékből meríti
--- Idézet ---A CSH egy klasszikus sárkány-királylány-hős lovag történet. Igaz az erdei remete (varázsló róka máshol) áldozatul esik, de ennyi a max eltérés. A GYU azért ennél sokkal árnyaltabb.
--- Idézet vége ---
Hát szerintem a kettő között a lényegi eltérés talán abban van, hogy a mérhetelen hatalom a Gyűrűk Urában mindenképp megrontja annak használóját teljesen függetlenül annak szándékaitól. Amíg a Star Warsban ez nem mindig van így. Az árnyaltság szerintem a terjedelemből is fakad.
Galen:
No fiúk, lányok !
Ötmillióegyszer megnézzük Recsivel az oldalakat de becsúszhat néha hiba. Én vettem tegnap észre egyet a SOTE-04 boritón. A Teljes sorozat lefutása után ez a lap is benne lesz a javítócsomagban, de én a magam megnyugtatására (mert én ba**tam el) ide is fölrakom a borító javított változatát. Leszedhetitek most, de megvárhatjátok a javítólapokat is.
http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/galen/...e-004-00hun.jpg
Bocsánatot kérek.
UPDATE
Mindent visszavonok. Egy angyal kijavította még a feltöltés előtt. :D
Most aztán én kezdek el leborulni. A Bocsánatkérés azért még mindig áll.
szam:
A témában felkerült az oldalra a Star Wars - A Birodalom Árnyai 4/6
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése