HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (937/975) > >>

Galen:
Nem tudjuk eldönteni kinek az állítása a helyes, mert akkor azt kellene megmagyaráznunk, hogy mi a jó és mi a rossz. Létezik-e eredendő jó mellett eredendő rossz. Vagy fordítva. Ennek pedig képtelenség a végére jutni. Ha az egyensúly egy víztükör akkor az azt jelenti, hogy eredendő Jó van és azt boríthatja fel egy két hullám. Nade onnantól amikor a Sithek Léptek hatalomra tomboltak a hullámok, vagy onnantól kezdve az volt a sima tükör ? Persze valószínű fodrozódott, de nagyon, és Luke-Vader-Leia hozott egyensúlyt. De persze csak ha létezik az eredendő jó. Szerintem jobb a mérleg. Mindkettő jelen van, ahogy az egyik emelkedik úgy szorul háttérbe a másik.

Gorgonita
--- Idézet ---Anakin pedig akkor teremt egyensúlyt amikor megöli Palpi-t.
--- Idézet vége ---
De akkor sem hal meg. Visszatér. Az eredendő rosszat nem lehet megölni, cak háttérbe szorítani.

Gorgonita
--- Idézet ---Guri meg az enyém, mert én vagyok Dash Rendar.
--- Idézet vége ---
Jó a Tiéd.(is). Egyébként meg Gorgonita vagy nem pedig Dash Rendar.  Vagy csak így épültél be közénk ?

Gorgonita:
Az egyensúlyt az Erőben ne úgy képzeld el mint egy mérleg két nyelvét. Hanem mint egy nyugodt víztükröt. Aztán dobj bele egy kavicsot, és a víz elkezd fodrozódni. vagyis felborul az egyensúly mert Palpi elkezd kavarni.
 Anakin pedig akkor teremt egyensúlyt amikor megöli Palpi-t. Ezután már nincs aki kavicsokat hajigáljon, kisimul a víztükör, helyreáll az egyensúly.

Guri meg az enyém, mert én vagyok Dash Rendar.

Galen:
Gorgonita
--- Idézet ---Látom senkit sem érdekelnek a midik, Porthos GY-SW cikkéről nem is beszélve.
--- Idézet vége ---
Dehogynem, csak ők azok akiket nem tudok hová rakni magamban. Okés azt elfogadom, hogy akinek a testében vannak azok tudnak kapcsolatot létesíteni az erővel. De hogy egy vérvétellel kimutatható. Pff. Nem tudom, de olyan "hétköznapivá" (nem tudok jobb szót) tette a Jediket. Így össze lehet őket hasonlítani, és mégsem. A nagyobb Mc szint nem tesz valakit nagyobb Jedivé. Csak a lehetősége van meg. Mi lett volna, ha nem képzik ki Anakint ? A Jediknek törekednie kell az egyensúlyra, de akkor ha nincs egyensúlyban, vagyis ha nincsenek rosszak (jó voltak Sithek, ketten, de rejtőzködtek) akkor csinálni kell egyet ? Anakin volt a kiválasztott, Ő hoz egyensúlyt az erőben. Következésképp Yoda tudta, hogy hiába kapálóznak rossz lesz belőle ? Ráadásul nem volt apja, csak úgy lett. Az erő nemzette, tényleg az erő gyermeke. Itt jön be egy felsőbb, minden felett álló, mindent irányító hatalom megléte. Egy Isten, Akiknek megvannak a papjai ? Jedik és Sithek ? És mint ahogy a világunkban sem hisz mindenki egy felsőbb hatalomban, nem hisz a papoknak úgy abban a világban sem. Na erre a felsőbb hatalom azt mondta: "Ezt nektek! nem hisztek egy láthatatlan, megfoghatlan dologban ? Akkor olyanná teszem a papjaim hogy a fizikai világra is hatni tudjanak. Lebegnek, óriásikat ugranak, védőpazsot vonnak bármi köré, gyógyítanak. Mindezt a puszta akaratukkal. Na most legyetek hitetlenek." Persze ezek a papok nem az igét hírdetik, nem tagokat toboroznak. Csak megpróbálnak utat mutatni mindenki másnak. Azt, amit az erő mutat nekik.
Energiamező ? Életenergia ? Inkább Életenergia. A Párom a Csí-hez hasonlítja.
Én meg nem tudom. De srácok ott van mindenütt.....

Portos Te meg hozd már azt az összehasonlítást. Hallod ?

Gorgonita
--- Idézet ---De azt már most szeretném kijelenteni, hogy a Galen által belinkelt képen látható nő az én csajom! Aki csak rákacsint, azt lelézerkardozom.
--- Idézet vége ---
Először is fénykard. Bár igaz a lézer is fény.
Másodszor.Ugyis kortosic-ércből készült, finom szövésű ruhát viselek. Nem fog a fénykardod rajtam.
Harmadszor ez egy droid.
Negyedszer pedig egész éjjel én simogattam hogy hajlandó legyen ideállni nektek. :D (jójó...csak a pixeleit  )

Gorgonita:
Látom senkit sem érdekelnek a midik, Porthos GY-SW cikkéről nem is beszélve. De azt már most szeretném kijelenteni, hogy a Galen által belinkelt képen látható nő az én csajom! Aki csak rákacsint, azt lelézerkardozom.  

És kössz az újabb csütörtöki SW-ért. Majd este nézem meg.

Galen:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése