HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (936/975) > >>

regnar:
Nos..hát...egye rák      legfeljebb előveszem a fénykardom, hogy megmérkőzzek itten a sorbanállókkal.

No de komolyra...most olvastam Boba Fett - Salvage c. kalandját     Itthon suttyomban le is fordítottam és beírtam, ha elküldök egy oldalt adtok néhány tanácsot? biztosan lesz, hiszen nem csináltam még ilyet. Szóval ti azért profibbak vagytok

Galen:
ÉS felebarátod Droidját ?   Vagy Kiborgját ?  

regnar:
FElebarátod nőjét meg ne kívánd, amúgy meg most törölgettem le a billentyűzetet mert rácsöpögött a nyálam....mármint a várható képregénymegjelenés miatt

Galen:
REGNAR !!! ÉS GURI ???? Hát rá egy szavad sincs ??????    

regnar:
Sziasztok..

Nos az egyensúly. Nem tudom hova temmi a midiket. 99-ig azt sem tudtam hogy léteznek egyáltalán, csak van valami amikörülvesz minket, és mindenhol ott van.
Egyensúly? Szerintem folyamatosan jelen van, soha nem mozdult el a nyugvópontról. Ugyanis mindenkinek megjelent az ellentétpárja és ezzel már ki is egyenlítették a két oldalt. És igen a császár nem hal meg,   hiszen nélküle elmozdulna az egyensúly.... Itt nem az a lényeg szerintem, hogy merre fele mozdul, nincs jó és rossz..pontosabban egymás nélkül nem létezhetnének. Mert a hős értelmét veszti, ha nincs gonosz, és a gonosz is értelmét veszti, ha legyőzi a hőst, mert mindenki olyanná válik mint ő. Talán a midicloriánokban a midi éppen ezt a közepeset jelöli. ők a középpont, a ragasztóanyag, amely a két oldalt összeragasztja, hiszen a két oldal egy és ugyanaz, csupán céljaik ellentétes előjelűek. Én így látom a kérdést.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése