HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
--- Idézet ---Boba Fett - Salvage c. kalandját Itthon suttyomban le is fordítottam és beírtam...adtok néhány tanácsot?
--- Idézet vége ---
Regnar: Külalakilag csak annyi, hogy sztem is jobb a kisebb betű. A Hzs-ról lehet letölteni fontokat nézegesd meg. Én a Hzs_Astrocity-t használom (remélem jól írtam) a SW-hoz és az Y-the last manhoz is.
--- Idézet ---Én majd belekötök a grafikába Recsi meg majd a beirásba.
--- Idézet vége ---
Regnar: REVENGE!!!
--- Idézet ---..fordítani könnyű...
--- Idézet vége ---
Regnar: Szerintem nem a fordítás a nehéz, hanem, hogy úgy fordítsunk, hogy magyarul is legyen, ki is fejezze amit akartak mondani, és meg is értse az olvasó. Szóval amit mondasz , hogy megtalálni a helyes szavakat, mondatokat, az a nehéz, de igazából az a fordítás.
Ha elolvasol egy angol szöveget, és megérted attól még nincs lefordítva, nem igaz? Ha azt mondják, most írd le magyarul, de minden benne legyen és fogalmazz "magyarul" az már keményebb dió.
Ne tudd meg én mennyit kapok Galentől, hogy ez így lenne jobb az meg úgy
--- Idézet ---Beírás. Tetszik.
--- Idézet vége ---
Regnar: Köszi, a tied is!..csak...a...izé
--- Idézet ---fordítás egy-másfél év múlva biztos menni fog
--- Idézet vége ---
Gorgonita: reméljük marad még SW addig...
regnar:
Galen
Köszi az építő jellegű kritikát. Igen pár repedés és Boba antennája eltűnt. MErt nem si De Fett antennájával agyalok még, mert azt gondoltam mi van ha a betű elé teszem, vagyis hogy az antenna fedje a betűt. vagy ez már nem fér bele egy borító átalakításába?
A többi tanácsot is megfogadom, köszönöm, de komolyan. Majd ha lesz 2.0 verzió megmutatom.
más
Kipróbáltam a Yoda rajzolást....vaz**g!!! Nos én tanultam rajzolni, egyesek szerint van némi affinitásom a dologhoz, főleg a grafikához, de ez megizzasztott...hogy tud egy gyerek egy ilyet megrajzolni???Kb negyedszerre sikerült...olyanra a feje, vagyis nem olyan nyomottra,hogy úgy nézzen ki, mint yoda egy parti után a Mos Eisley cantinában
Galen:
Folytatódik a "A hogyan rajzoljunk..." sorozat. Ezek után Vaderen kívül már Yodát is tudunk rajzolni.
http://www.starwars.com/kids/activity/draw...1019/index.html
Gorgonita:
Kössz! Így már működik. Magamtól is észrevehettem volna, hogy zip, csak persze nekiestem, mint Zsiga a...
Galen:
Regnar
--- Idézet ---De ha itt ilyen gyorsasággal dolgoznak a fiúk, akkor neked nem marad másfél év múlva semmi
--- Idézet vége ---
Ne félj Gorgonita a Marvelig nem jutunk el addig. Nyugottan gyúrjál rá. Ráadásul egyikünknek sem a kedvence. Mármint a Recsi+Galen duóból.
Jaja. A Kólák.... Nekem egy német PEPSI-m van amelyiken kivont karddal ott figyel Qui-gon.
A Boritó. Mármint a Te borítód Regnar. Nem rossz. Főleg, hogy nem si-ben készült. A betűválasztás OK. A retus meg lesz jobb. Egyébként ez sem rossz. Csak az apró részletekre is nagyon figyelni kell. Boba antennájának a végét elméletileg nem takarná ki az "Y" teljesen, meg néhány lepergett faldarabot likvidáltál. Egyébként korrekt. Amit még figyelni kell az a lapok széle. Nem mindig a nyodábol kikerülve szkennelik az emberek a Képregényeket ezért rojtos, gyűrött lehet a lap széle. Na ezeket nekünk ki kell szedni. A gémkapcsokról nem is beszélve. Itt csak gyűrődés van. A kép bal felső részén és a bal alsó csücsökben. Ennyi más nincs. A képet meg lehet kezelgetni ezzel-azzal, hogy szebb legyen, de mint mondtad ez még csak a Béta verzió. Ami van még az már csak az én szemem szúrja, de azért leírom. Megfogadhatod de ha nem akkor sem lesz rosszabb a munkád. Szóval én kiütést kapok a nevek, feliratok szélein, végein a TM meg © meg ® meg egyéb védjegy-szaroktól. ezeket én leszedem.
Hát így nagyhirtelen ennyi. Csináld csak tovább ha tetszik a dolog. Figyelünk rád. Meg még segítünk is.
Most jön az én boritóm.
Regnar
--- Idézet ---...de direkt csináltátok úgy, hogy amikor világos felületen van, akkor világosabbá válik, azaz majdnem rózsazínű árnyalattá, amikor sötéten van, akkor meg erős piros? Ezt értem a Star Wars feliratra és az alső és felső vonalra.."
--- Idézet vége ---
Direkt. Tudod ez az amit meséltem lejjebb. Beáltam erre a formára, ha már a DH nem volt képes egységest csinálni. Szóval a két vonal meg az SW felirat enyhén átlátszó az alsó forma pedig egy kicsit sem.
UPDATE
Gorgonita
--- Idézet ---Azért biztos ami biztos letöltöttem az Egy kezdő beíró botladozásai naplót Killjoy-tól. Mivel lehet megnyitni? Mert nálam a World és az Adobe Reader sem áll szóba vele.
--- Idézet vége ---
Egy ZIP-pel tömörített PDF állomány. Elméletileg ha kicsomagolod akkor az Adobe Acrobat Readernek vinnie kell.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése