HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (905/975) > >>

regnar:
Igen tudom mi az a tie advanced..    Bár én Tie X1-nek is ismerem... A szárnyformájából fejlesztették ki az Interceptorokat.   De ha Vaderé a prototípus és az új fejlesztés, akkor miért jelenik meg a forma már most 20 évvel korábban. Én a formára gondoltam... bár a koncepció szerintem egyenesen vezet a tie gépekhez.. Meg szerintem csak dual lézere van... Bár ez tök mindegy halálos vadász annyi biztos  

Az említett játékokat mind végigharcoltam  

X-Wing Alliance a király... Főleg amikor kilépsz a hipertérből és ott az egész birodalmi flotta.. el kell mellettük suhanni, bedokkolni, aztán vissza szemben az egész flottával...    És a 2. halálcsillagnál a csata... vagy 30x újrajátszottam annyira tetszett.. De bevallom a halálcsillagba való berepülés még soha nem sikerült mindig elpusztultam...  Úgyhogy az erőhöz kellett folyamodnom az utolsó küldetésben.. (  cheat) A többit e nélkül játszottam végig, hát volt amibe beleizzadtam és csak 15-szörre sikerült.

Az alliance-ben lehet repülni Firespray-el is  

De már a sima x-wingben is felrobbanthattad a halálcsillagot...

Nekem tetszik a Rebel Assault 2-ben megjelenő Shadow Tie. Az álcázóberendezéssel.

UTÓLAGOS HOZZÁSZÓLÁS:
utánanéztem a dolognak egy kis szakirodalomban    Lehet hogy ezek az elődei a képen, hiszen az Advancedről azt írják, hogy, idézem "based on original Sinear desing" azaz lehet hgoy ezek a képen már a sinear fleet systems által épített gépek és később ezeket használják fel a birodalmi tervezők, miután bekebelezik a Sineart.

Viszont nincs életfenntartó vészrendszere...

Recsi:

--- Idézet ---a kép bal felső sarkában repül egy halom Tie szerű valami az egyik nagyon hasonlít Vader Tie-ához. DE azt a formát nem csak neki egyedül fejlesztették ki vagy 20 év múlva?
--- Idézet vége ---
Azok sztem nem TIE-k. Amire te gondolsz, az ugye a CSH végén jelenik meg. A "duci" TIE. Nem csak Vadernek készítették. ill. az EU (nem Európai Unió, hanem Expanded Universe - ebbe tartoznak azok a dolgok, amik nem szorosan a fimekhez kötődnek, képregények, könyvek, játékok stb....) szerint csak a prototípus volt az övé. A hivatalos neve TIE-Advanced fighter. Először talán az X-WIG PC-játékban jelent meg. Durva, hiperhajtómű, quad-laser, bazi pajzs. Olyan gyors, mint egy A-WING és olyan tűzereje van mint egy X-szárnyúnak. A védelme meg mint egy B-WING-é. Szóval halálos ellenség. Ennél durvább már csak a TIE-fighter szintén PC játékban megjelent TIE-DEFENDER volt. 3 vezérsík panellel a fülke körül, Ion + lézer pajzs meg szinte végtelen.
Na ennyit a történelemről. Ajánlom mindenkinek az X-WIng sorozatot, aki nem csak az "igazi" szimulátorokat szereti.

X-Wing collectors (X-Wing és TIE-fighter új 3D-s motorral az összes kiegészítőlemezzel együtt, (felrobbanthatod az 1. Halálcsillagot!))
X-Wing vs Tie fighter - elsősorban hálózatos játékra, de van 1 kiegészítője a Balance of Power, abban van 1 játékos küldetéssorozat is.
Végül a csúcs : X-Wing Alliance, egy kereskedőből lett felkelő kalandjai, szuper!!!

Végül pedig mindenkinek boldog új esztendőt!

regnar:
Az rendben hogy lesz az új filmben, de eddig volt róla szó egyáltalán? Mármint a régi részek alatt, meg az eddigi sw történelemben?

letsgo:

--- Idézet ---Meg lenne mégegy... a képen az látszik, hogy Coruscanton lángok vannak... lehet hgoy én vagyok a hülye.. ( mondjuk ennek nagyobb az esélye  és nem figyeltem), de eddig én egyetlen leírásban sem olvastam, hogy Coruscanton csata dúlt volna... Vagy igen? Javítsatok ki ha tévedek...
--- Idézet vége ---
Pedig van csata Corusanton. Még hozzá, ha jól emlékszem a trailerben is látható volt. Igazából nem nagyon látszik a hirtelen váltakozó kép sorok miatt, de viszont ha rámész a starwars.hu-ra, ott van valahol egy, olyan írás, hogy a trailer képről képre. Ott biztos megtalálod, azt a képet, amin látható ez a bizonyos csata.

Ha minden igaz........Na mindegy, megkerestem, itt van:

és itt:

A második, biztos, hogy az mert az volt alá írva, hogy Corusant fölött zajlik. És ha jobban megnézük akkor a háttérben látszanak a felhőkarcolók.

regnar:
Porthos te ismered élőben Natalie Portmant?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése