HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Én már teljesen elvesztettem a fonalat... mindenesetre kiváncsi leszek hogy mi sül ki a dologból májusban.
letsgo:
De én úgy tudtam, hogy Anakin még mind ezek elött lesz tag, és, hogy Anakin is segít megölni a Jediket, szóval ezek után nem lehet tag. Akkor lehet, hogy félre infórmáltak... Hát akkor lesz ám
regnar:
Azt tudtam már említetted! Csak a mondatodat ki tudtam csavarni és gondoltam rákérdezek
Harry potter nekem is tetszett. (mármint nem Harry Potter, hanem a film )
Letsgo
Porthosnak igaza van:
Lesz ám hely De csak egy ember fog ott ülni....
Spidáj:
--- Idézet ---Porthos te ismered élőben Natalie Portmant?
--- Idézet vége ---
Nem csak nagy fan vagyok
(ez Emma Watson-ra is vonatkozik (gy.k.: ő Hermione a Harry Potterből)
Letsgo: a 3. részben Yoda kivételével szinte minden Jedi tanácstag +hal.
Mace Windu stb. szinte mindenki.
Lesz ott hely...
De Anakin addigra kicsit rossz lesz...
Változik a ,,politikai" hozzáállása...
(Ja és a szeme szine )
letsgo:
--- Idézet ---Az rendben hogy lesz az új filmben, de eddig volt róla szó egyáltalán? Mármint a régi részek alatt, meg az eddigi sw történelemben?
--- Idézet vége ---
Ja, hogy úgy. Szerintem még Corusanton ilyen csata mint a háromban fog dúlni, olyan még nem volt, vagy is filmekben, de, hogy valamilyen más témában, pl: könyvek, történetek, képregények ott lehet, hogy volt már ehhez fogható... de, hogy az eddigi Star Wars filmekben nem láttam, és, hogy nem is említették.... ha jól tudom...
Viszont nekem is lenne egy kérdésem:
A történet szerint és ahogy hallotam Anakin a Jedi Tanács tagja lesz. De ha jól emlékszem a Jedi Tanács terme elégé szűkős. Abból a szempontból, hogy nincs ott hely egy új széknek. Arra gondolok, hogy Anakin hol fog akkor ülni, hiszen hely csak az ajtónál van. Ezek szerint valakit kikell zárni a rendből, vagy valaki meghal a tagok közül?? Nem tudja Valaki, hogy hogy lesz??
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése