HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Spidáj:
Nekem tetszik.
Bár Natalie Portmanhoz lenne egy kis hozzáfűznivalóm.
Eléggé piros az orra (ahogy Galen mondta), kicsit vékonyabb vágású a szeme mint élőben, és a szemöldöke és sokkal vékonyabb (az eredeti sztem a tökéletes).
Különben tetszik a boritó maga.
Várom már.
regnar:
Nem bírom megállni...
Ez a borító nem sikerült igazán, nekem legalábbis nem nagyon tetszik... Olyan "bután" sikerültek rajta az arcok...meg az a kéz a karddal...Meg szegény Dokuu --- Levegő benntart..nem mozdul.. de majd akkor bővebben amikor itt olvashatjuk a hálózsákon no jólvan csak hülyéskedek, bár szerintem ez a borító nem az igazi...
Viszont lenne egy kérdésem... a kép bal felső sarkában repül egy halom Tie szerű valami az egyik nagyon hasonlít Vader Tie-ához. DE azt a formát nem csak neki egyedül fejlesztették ki vagy 20 év múlva? Nehogy már megint valaki "odafenn" belekavarjon a történelembe, mert irgum burgum...
Meg ha ezek a járművek megjelennek, akkor megjelenik az Incom, meg a Synear és a többi társaság is? Kíváncsi leszek milyen néven futnak majd az űrhajók...
Meg lenne mégegy... a képen az látszik, hogy Coruscanton lángok vannak... lehet hgoy én vagyok a hülye.. ( mondjuk ennek nagyobb az esélye és nem figyeltem), de eddig én egyetlen leírásban sem olvastam, hogy Coruscanton csata dúlt volna... Vagy igen? Javítsatok ki ha tévedek...
A jó oldal híveinek: A fénykardok fénye ragyogja be életetek egét, világítsa utatokat a halálcsillag robbanása, simogassa arcotokat Tatuin két napja, és kapjatok ingyenitalt (már aki él vele) a mos eisley-i kantinban, miközben Max Rebo huzza a nótátokat.
A sötét oldal híveinek. Kísérje utatokat Alderran helyének sötétje, vetüljön rátok a császár árnyéka, Darth Vader nevezzen a barátjának, és jussatok el a Hothra síelni.
A semlegeseknek: Szakadjon rátok Kessel összes gazdagsága, csizmátokról soha ne tudjátok levakarni a fűszert, a hajótokat repítsék hajtóművei gyorsabban mint egy Jedi gondolata.
Egyszóval mindenkinek boldog új évet.
Galen:
Király....Nekem meg van Boba Fett is meg Egy rohamosztagos. De Csubi-ra nem tudtam szert tenni.
Ha már itt vagyok megragadnám az alkalmat és erőben, fénykardban (neked Regnar fejvadász megbízásokban) gazdag boldog új évet kívánok. Vezessetek óvatosan, részegen ne mennyetek messzire Coruscant-tól. A SOTE-EVO elkészült, ha a frissítés angyala is úgy akarja akkor a jövő héten kimegy. MEg már készül a következő is...REcsi alant már beszúrt egy képet....Isten segedelmével lemegy mindkét sorozat abból a címből. Aztán meg majd meglátjuk. Jók legyetek. BUÉK.
Update
Ja lassan kocogunk a SW-EP III. felé. Valószínű lassan érkezik majd a képregény változat is belőle (április 2. a TPB megjelenése, ha minden igaz). Itt a Boritója az első számnak (nem a TPB változatnak):Borító
Kezdenek hasonlítani a vadászgépek és a církálók a Klasszikus trilógia járműihez...Jól van....
Ja és Amidala-nak egy kicsit pirosrasírt orra van....
regnar:
Sziasztok. Csináltam egy képet az egyik kedvencemről..
Rosszfiúk
Recsi:
--- Idézet ---Skacok, azt hiszem ezt látnotok kell!!
--- Idézet vége ---
Lefényképezted Galen karácsonyfáját?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése