HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (903/975) > >>

Recsi:

--- Idézet ---Én a formára gondoltam...
Meg szerintem csak dual lézere van...
--- Idézet vége ---
A forma, az tényleg stimmel.
A lézerben valszg én emlékeztem rosszul. A Behind the Magic szerint a prototípusnak 2 létere van.
Érdekes viszont, hogy a régi (még VGA) X-wing játékban megjelent több Advanced is, valamint az Assault Gunboatok is a Yavini csatában. De ez EU, mint tudjuk...

--- Idézet ---recsi&Galen: nagyon jók vagytok
--- Idézet vége ---
Schmutte: Köszi, igyekszünk!

Schmutte:
Köszönöm a kellemes fogadtatást!
Eddig is sokmindent olvastam itt, demostmajd még többet    
És igazad van: Az egész team atomkirály  

A Naboo ha jól tudom, az eredeti elképzelésekben terv szintjén sem volt benne, ezt Lucas csak az előtrilógia forgatása előtt találta ki. Kellett egy tökéletes világ, amit mindenki szimpatikusnak talál -> mesebeli otthon kellett egy mesebeli királynőnek (és az udvari bolondnak)
Ha a régi trilógiát újraforgathatná (amit azért reméljük nem tesz meg   ) biztos beletenné, sokminden más mellett.

letsgo:
Schmutte:
Minden Hálozsákos Nevében Üdvözölek!! Reméljük hű, olvasonk leszel és majd tele írod a fórumot!   (Na jó azért olyan sok nem kell)

Láttom Te is infórmált vagy a Star Wars-sal kapcsolatban. Szóval akkor nem pusztul el a Naboo bolygó. Szerintem ez George Lucas részéről nagy hülyeség, mert ugye a 4, 5, 6-ban nincs is szó a Naboo bolygóról és ez szerintem olyan mint ha Windu mester nem hallna meg, de egy szót sem ejtenek róla a trilógiában. Jó persze Windunak nagyobb szerepe van a filmben de azért a Naboo bolygó sem amolyan kis bolygó ami nem befolyásolja a történetet, mert ez nem így van hiszen tőlük indult a történet. Szóval kap egy rossz pontot Lucas  

És mitagadás Recsi és Galen is nagyon jók,   de ez mondhatjuk az egész Hálozsák team-re!    

Mégegyszer Üdvözölünk itt a Hálózsákon!!

Schmutte:
Üdvölet pajtosok

A Naboo az eddig tudottak alapján nem pusztulászik el a filmben. Nem fog rajta sok jelenet játszódni, asszem az egyedüli a Padmé temetése.

recsi&Galen: nagyon jók vagytok  

letsgo:
Én is, mármint én is kíváncsi leszek a filmre!

Viszont lenne még egy kérdésem ami szerintem másokat is izgat:
Én eddig nem olvastam a Naboo bolygóról. Hogy mi lesz vele, hogy mi zajlik ott, hogy elpusztul-e?
Én még nem hallotam róla semmi infót. Valaki nem tud valamit erről a szegény Naboo bolygóról??

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése