HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Ja-ja. Jambiim-i csata nekem is tetszett.
Az 58-as számban nagyon jó az esős hangulat. Komorrá teszi a hangulatot a szakadó eső.
Recsi:
--- Idézet ---Meg nem jönnek ám a gonosz alakok, örülnek ha valaki hozzászól a dolgokhoz...
--- Idézet vége ---
Figyelem ám mit sutyorogtok!
Ja! Schmutte! A SOTE nem a classic trilógia után játszódik, hanem közben.
Schmutte:
--- Idézet ---No de komolyra. Melyik a kedvenc történeted?
--- Idézet vége ---
Mármint republicból?
Abból ami itthon eddig nyomtatásba került, abból az 58. rész: Floodgates. A Jabiim-i csata vége. A legvégén az a kék fényugár ami az elhunyt jediket szimbolizálja az überállatmegatuti! Nagyon jó ötlet volt belerakni
regnar:
Schmutte
--- Idézet ---az árnyékokat gyakran túlspilázzák amíg egy nagy pacni nem lesz szerencsétlenből, a történet meg nulla.
--- Idézet vége ---
Ilyeneket meg hasonlókat én is szoktam írni, aztán reggelente kopogtat az ajtómon a fénykard markolatával valami Galen meg Recsi nevű alak.....
No de komolyra. Melyik a kedvenc történeted?
(Meg nem jönnek ám a gonosz alakok, örülnek ha valaki hozzászól a dolgokhoz - vagyis lehet hogy az enyémeknek már nem annyira )
(Galen, Recsi )
Schmutte:
--- Idézet ---Hát kinek a pap...nekem meg a Republic nem jön be....az Empire viszont tényleg hatalmas...
--- Idézet vége ---
A Republic sok embernek nem tetszik. Néha még nekem sem. Sokszor esnek túlzásokba, az árnyékokat gyakran túlspilázzák amíg egy nagy pacni nem lesz szerencsétlenből, a történet meg nulla. De a nagyobb része szerintem mozgalmas és kidolgozott.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése