HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (897/975) > >>

Schmutte:

--- Idézet ---Olvasd el a könyvet is  , a kettő nem ugyanaz, kiegészítik egymást, talán úgy...vagy úgy sem.
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy megfogadom a tanácsot, bár nem sok reményt fűzök hozzá. Ha alapból nem tetszik a történet, akkor a könyvnek sincs sokkal több esélye. De csak a te kedvedért beszerzem valahonnan  

Nekem csak ep1-es makettek vannak.  Anakin fogatja, föderációs tank, battle droid. Ep2-eset eddig sehol nem láttam. Pedig neten találtam jedi starfightert.

regnar:
Sőt a képregénynek is van több fajta kiadása. még az eredeti megjelenés után nemsokkal az MPC - ERTL  modell és makettgyártó cég (értsd műanyag összeragasztható és kifesthető modellek, olyanok mint a vadászgépek, tankok a Tamiya-nal vagy Dragon-nal) megvárásolta a képregény jogokat és a Millenium Falcon dobozában egy pár oldalas Shadows képregénnyel örvendeztették meg a vásárlókat - magyarországon is lehetett kapni - én vagyok rá a bizonyíték (az egyik   ) Mondjuk meglepetés volt, hogy milyen rövid, de akkor ismerkedtem meg a Shadows-al. Persze később kiderült, hogy a történet nem csak ennyiből áll, és megtudtam hgoyez egy "ingyenesen" terjesztett kedvcsináló kiadvány volt, amit csatoltak egyes termékekhez. Az egész 12 oldal, és a lábjegyzetben Shadows of the Empire Special néven fut, a KENNER kiadásában. A nagy képregény eredeti oldalai vannak benne, vagyis benne van amikor Boba fettet megtámadja a robot Ig 88 és a sérült Slave 1-el a Gall-ra indul, majd egy rövid beszélgetés a hősök - leia lando dash között, aztán Boba Fett "kocsmajelenete" a gall-on. Szóval nem derül ki semmi, inkább kedvcsinálónak szánták....az első kötet vége és a második vaderes utáni része van benne, egészen az egész alakos Boba Fett képig... Ja és az enyém 1996-os nyomtatású, de a copyright jogok 1995-ösek. Tehát hamarabb megvolt a koncepció, de a dolog csak 1997-ben indult el igazán, amikor megjelent a játék...

Ha már itt vagyunk a Falconon kívül anno vettem még egy Birodalmi rombolót, és egy Tydirium űrkompot is.    (Ahhoz van Darth Vader is , ahogy jön le a rámpán   )

Recsi:

--- Idézet ---Mindegy, ettől függetlenül még mindig nem tetszik...
--- Idézet vége ---
Olvasd el a könyvet is  , a kettő nem ugyanaz, kiegészítik egymást, talán úgy...vagy úgy sem.

Schmutte:

--- Idézet ---Az 58-as számban nagyon jó az esős hangulat. Komorrá teszi a hangulatot a szakadó eső.
--- Idézet vége ---
Igen, az eső jó bele. Az külön "poén" amikor a jedi-csaj megbámulja a negyven nap óta először kibukó napsugarakat és közben lelövik    
Meg Alto Stratus szövege is jó. Egyedi egy karakter az a pali  

Schmutte:

--- Idézet ---Ja! Schmutte! A SOTE nem a classic trilógia után játszódik, hanem közben.
--- Idézet vége ---
uff, tényleg! Mindegy, ettől függetlenül még mindig nem tetszik  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése