HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (899/975) > >>

regnar:
Már régen letöltöttem      Bár elég sok idő telt el az első és a második rész megjelenése között..   és még kettő hátravan

Ha viccelnék azt írtam volna:

A rouge squadron bevetés előtti eligazitásán:

-wedge, te is velünk harcolsz a mai csatában?

- Nem, inkább az ellenséggel!

Bocsi

Galen:
regnar
--- Idézet ---Eddig nem mertem előjönni az UNIONnal...mert hát ugye másik oldalon megy
--- Idézet vége ---
Ne viccelj már...egy oldalon harcolunk mi. A köztársasá....ööö...szóval képregényeket nyomatunk...az meg még SW is.  Szóval tessék menni aztán tőteni....de nem ám elpártolni tőlünk...

Schmutte
--- Idézet ---A classic trilógia után játszódó képregények sose tetszettek
--- Idézet vége ---
Hát kinek a pap...nekem meg a Republic nem jön be....az Empire viszont tényleg hatalmas...

Schmutte:
A pénz most már nem akadály így karácsony után  
Csak találjam már meg végre!  

Ilyenkor utálom, hogy nem a Baljós után közvetlenül lettem rajongó. Olyan dömping volt mint a rohadás, most meg jó ha legbóvlibb kínaikban találok valamit    

regnar:
Mondom szerencse is kell hozzá...

Nem mindegyik áruházban ugyanaz a kínálat... sajnos.

Meg az árak sem. még med*a ma*t-on belül is. Van hgoy két üzletben ugyanazt a cuccot más áron kapod meg.

Mondjuk elég régi kiadvány, nem tudom mennyi a forgalmazási időtartama, így lehet, hogy csak elfekvő készletekben kerül elő..

Én az Episode I insiders guide-ot nem látom már sehol, szerencsére amikor megjelent egyből megvettem...bár utána egy-két évvel megkaptam volna negyed áron, ez azért pofátlanság..

Schmutte:
Múltkor voltam karácsonyi-bevásárlós rémkörúton, és akkor nem találtam az M. M-ben semmi hasonlót  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése