HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Ilyen 0 meg 0.5 szám van az X-Wing Rogue Squadron elején is... Úgy látszik ez tendencia lesz...
Recsi:
--- Idézet ---annak idején kijött a Crimson darabokban. 6 szám. Aztán kiadták TPB-ben és annak az elejére már hozzárakták ezt a Crimson #0-t. Na passz, majd Recsi megmondja.
--- Idézet vége ---
Pontosan így történt. A külön számokból megvettem a börzén azt a részt (az elsőt), amelybe a TPB verzióban "beletoldották" a #0-t. Nálunk a TPB-s, "Special Edition" fog kijönni, a +oldalakkal, de 6 részben, igazodva az eredeti tagoláshoz.
Galen:
--- Idézet ---Végülis kit érdekel az Empire
--- Idézet vége ---
Empire sorozattal a helyzet, hogy a Kepregeny.Net-eseké...ott fog megjelenni, ott kell várnunk...Hogy mikor azt nem tudom, majd...
--- Idézet ---Oké, mondj pár példát ami nem passzol.
--- Idézet vége ---
A tény bosszant, hogy MÓDOSÍTOTT, nem hozzárakott, extrajelenet, VÁLTOZTATOTT. Ezt nem veszi be a gyomrom...Hidd el a New Hope-ban az "új" Jabba nem idegesít...fasza...és ez nem változtatás...hozzátétel, jobb lett tőle....De bocs, nem vagyok kiváncsi a jedi végén Hayden Christenssen-re...és az altatódalra....és igen...Farek is fejéntalálta a szöget a Sarlacc-kal. Egyébként nem tudom megfigyeltétek-e, de a régi részekben tök jól oldották meg azt, amikor Artu lépcsőhöz ért, észrevétlenül kikerült a kamera látómezejéből és legközelebb mikor rajta volt a képen már fenn volt egy szinttel feljebb. Király megoldás, tényleg tetszett. Már alog várom azt a változatot amikor mutatják hogy felrepül a lépcsőn, csak hogy "igazolják" hogy az Ep II-ben ők nem csináltak hülyeséget.
Chavez:
--- Idézet ---A Golden Age Of The Sith szkennelésre vár a polcomon a börze óta.
--- Idézet vége ---
Itt most azt hiszem, hogy az én szívem dobbant a legnagyobbat.Habár nekem nem gond az angol nyelv, így tehát már soxor elolvastam, de örülök, hogy a történetet eddig nem ismerők, és az angolul nem tudók is megismerhetik ezt a fantasztikus előzmény előzményének az előzményét...őőő..izé..szóval értitek. Ami nagyon tetszett benne, hogy figyelembe vették azt, hogy 5000 évvel a SW: A New Hope előtt játszódik, és ezért nem lehet benne felismerni szinte semmit, ami a későbbi trilógiákban szerepel. Gondolok itt a járművekre, fegyverekre. Még a fénykardok is másképpen néznek ki. Mindezeken felül az egész Tales Of The Jedi sorozat történetei nagyon jól kidolgozottak. Egy-két történés visszaköszön más képregényekben is. Remélem valamikor még írnak hozzá történeteket.
--- Idézet ---Chavez, nekem nincs bajom az újjal, de ismerd el hogy van benne egy két hülyeség. Persze melyik filmben nincs.
--- Idézet vége ---
Én nem mondtam, hogy tökéletes, sőt sok idegesítő baromság van mindegyikben, de amiket itt páran felhoztak ellenérvnek, azokkal nem tudok egyetérteni. De nem akarom újrakezdeni.
regnar:
--- Idézet ---Mutatták például azt, amikor a kezdeti csata után Luke bemegy a városba, megmutatni a haveroknak, hogy csata zajlik, meg amikor beszélgetnek Biggs-szel, hogy Biggs megy és beáll a Felkelés soraiba, szintén az elején!!! Majd bekummantottam, mert nagyon jól átnéztem az extra DVD-t is, de ezek nem voltak rajta. Kíváncsi lennék, hogy a Fix.tv-sek honnan szerezték (meg hogy volt-e hozzá jogosultságuk ),
--- Idézet vége ---
Először is ajánlom a BEHIND THE MAGIC dupla cd-t ott rajta van egy halom be nem mutatott jelenet, valamint a következő oldalt.
Lehet iszonyatosan nyálat csorgatni, aki persze még nem ismeri...(A fülekkel értelemszerűen át lehet váltani másik filekre tehát ESB - empire strikes back, rotj - return of the jedi stb... van itt még kb 2000 kép a fogatásról egy halom info, stb.. igazi kánaán
http://www.starwarz.com/tbone/cut_scenes/ep4/
az eredeti trilógiábók kb 80 kivágott jelenet!!!!!!!!!! persze az újakból is legalább 40
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése