HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (881/975) > >>

Liar:

--- Idézet ---Ezt meg hol találtad? Megvan a link? Engem is érdekelne (meg gondolom másokat is)
--- Idézet vége ---
első találat...  

Recsi:

--- Idézet ---Leszedtem a netről a The Star Wars Timeline Gold-ot...
--- Idézet vége ---
Ezt meg hol találtad? Megvan a link? Engem is érdekelne (meg gondolom másokat is)

Chavez:
Leszedtem a netről a The Star Wars Timeline Gold-ot, és hihetetlen, de az időfolyam ott kezdődik, hogy 7500000000 évvel az Új Remény előtt kialakult a Yavin rendszer. Ez nem semmi! Egyébként minden apró részlet benne van, legyen az videójátékban, könyvben, képregényben vagy szerepjátékban megtörtént esemény.

Például tudtátok, hogy Thrawn Admirális fajtájának bolygóját úgy hívják, hogy Csilla? És hogy volt egy Pina nevű Jedi is? Ez nem vicc!

Schmutte:
Én elvileg az új trilógia okozta ellentmondásokra gondoltam, de ha már így belelendültünk: Nekem se tetszik az új sarlacc, de az már a special editionnél át lett alakítva. Amikor először láttam a jedi visszatér képeskönyvben, ott helyben összecsináltam magam mert szinte pszichésen hatott rám     Amikor Han rámegy Jabba farkára az borzalom. Hogy engedhet ilyesmit a galaxis legnagyobb gengsztere? Aztán ott van a Jedi elején az a gumimaci buli Jabba palotájában, hát ott a fejem verem a falba. És még mindig Greedo lő először. De ezek mind régiek.
Amit az újakban változtattak (most csak pár jut az eszembe): A Birodalmoban a császár hologramját a majomnőről átváltoztatták igazi Palpira,, Vader fejéről leszedték a szemöldököt, a végén az ünnepnél még plusszban betettek új trilógiás bolygókat (Naboo, Coruscant, Tatooine), és betették Haydent szellemnek. Gondolom utóbbi nem tetszett sokaknak. Ezt csak képen láttam, szóval nemtom hogy mozgóképen milyen. Olyan rossz nem lehet. Shaw-ot lecserélték arra az Anakinra aki a régi önmaga volt Vadernek. Szerintem hiba volt hogy nem öregítették Hayden arcát, de magával Haydennel semmi bajom. Talán majd a kövi dvd kolleksön-ben  

Recsi:

--- Idézet ---Ilyen 0 meg 0.5 szám van az X-Wing Rogue Squadron elején is... Úgy látszik ez tendencia lesz...
--- Idézet vége ---
Nem csak a filmek de a képregények sincsenek biztonságban az utólagos variálástól.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése