HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
--- Idézet ---Üdv Gorgonita, azt hittem már teljesen eltűntél de nem
--- Idézet vége ---
Rossz kredit nem vész el!
Schmutte!
A TV sor a Sagá-t nem tudja elrontani. A classic attól még classic marad. Vele van az Erő.
A franchise pedig, attól még fényesen jövedelmező üzlet maradhat a könyvek, képregények, rpg-k, konzol-, PC játékok, akciófigurák és egyéb árúcikkek bevételeiből.
De én a sorozatban is látok fantáziát, és bízom benne, hogy nem egy olyan nézettségnövelgető kliségyüjteményt kapunk, amiben néhány csinibaba, egy humorfigura, meg egy 3 percenként akcióző főhős pózol. Persze ez is benne van a szabakkpakliban.
Schmutte:
--- Idézet ---De azért várom a mozit is, és a tv sorozatot is.
--- Idézet vége ---
Na az lesz még érdekes. Nem tudni hogy elrontja-e a sagát vagy tovább emeli ...meg még egyelőre azt se hogy mikor játszódik
regnar:
Üdv Gorgonita, azt hittem már teljesen eltűntél de nem
Gorgonita:
Üdv! Egy ideje nem írtam. Vizsgák meg ilyesmi. De nem is nagyon volt SW a Zsákon. Örülök, hogy a Végkifejlet végre végkifejlett. Nekem tetszett, de ezt már ragoztam eleget. A Crimson Empire-vel nem tudom, hogy leszek. Egy átprogramozott androidról könnyebben elfogadom, hogy megjavul, mint egy Császári Testőrről. Már ha megjavul egyáltalán. Nem ismerem a sztorit. Ha igen, akkor remélem legalább olyan hiteles lesz a jellemrajza, mint Solo vagy Anakin fejlődése/bukása esetében.
Én a prequel és a classic történetét is szeretem. De a prequelben felvonultatott számítógépes trükkök már nem adják vissza maradéktalanul azt a réges-régi hangulatot. Szrtem nem a minőségükkel, hanem a mennyiségükkel van baj. Túl sokat kapunk a jóból. Mert Watto is JJ is jó karakter, csak épp a kevesebb több lenne belőlük.
Osztom Mark Hammill véleményét is -csak így szerényen -hogy a prequel túl megmagyarázott, míg a classic jóval lazább volt. Ott az ő szavaival -két droid vitázott azon, hogy ki vigye el a balhét.
Régen, egy csomó dolgot nem tudtunk. Mi az a Sith/Erő? Minek hercegnője császára a hercegnő-császár. Egyáltalán ki lehet az a császár? Mekkora Ben vagy Yoda hatalma, stb? Ezek a kérdések, találgatásokhoz, a találgatás fantáziáláshoz, az pedig egy varázslatos élményhez vezetett.
Manapság azonban már nincsenek kérdéseink. Minden megtalálható a Time Line-okban, Képes Enciklopédiákban, Csodálatos Gépezetekben és más egyéb kiegészítőkben.
Talán ezért is örültem ennyire a Végkifejletnek. Jó volt újra együtt látni a régi hősöket.
De azért várom a mozit is, és a tv sorozatot is.
regnar:
Csatlakozom Chavez-hez tényleg vannak bene elég komoly dolgok...karácsony óta mazsolázgatok belőle és alig jutottam el a tizedéig..
Amúgy a pár hozzászólással ezelőtt beszúrt linkemről is el lehet jutni ide..
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése