HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (879/975) > >>

regnar:
no emberek, ekkorát még nem röhögtetek/sírtatok. Mert ha ez igaz, akkor azért kell sírni, hogy ilyen pocsék lesz, ha meg nem akkor azért mert hgoy lehet ilyet kitalálni?

Idézek szó szerint egy újságból.. elvileg hivatalos forrásra -George Lucas- hivatkozik:

".... Obi van Kenobi (Ewan McGregor) és tanítványa Anakin Skywalker (Hayden Christensen) végső leszámolására utal, amelyet a lávamezőn vívnak meg és a végén Kenobi levágja Anakin lábát, aki a lávába zuhan. Túléli, de robotkülsőt kell öltenie, és végre színre lép a sötét oldal nagyura, Darth Vader. A maszk mögött Christensen lapul, akit 13 centivel megnyújtott a computer, mert ennyivel alacsonyabb, mint 201 centis elődje.
 "Anakin lenne az, aki egyensúlyt hoz az ERŐBE?" - elmélkedett Yoda az 1999-ben bemutatott első részben, de már a folytatásban világossá vált, hogy a sötét oldal szeparatista hadurainak seregével a köztársaságiak aligha vehetik fel a versenyt. A tábornokká előléptetett Obi-van felkutatja és fénykardélre hányja Dooku grófot (Christopher Lee), de a sötét seregek rettegett vezére egy trükkös puccsal keresztülhúzza számításait. A két fénykarddal vívó főgonosz Greivous (robotharcos, animációs karakter) robotkatonáival bevonul a köztársaság szívébe, és "elrabolja" Palpatine kancellárt (Ian McDarmid), aki Darth Sidious a későbbi imperátor. A "megmentésére" igyekvő jediket Darth Vader öli meg, közben Sidious megvív Yodával, akit csak Vader segítségével képes elűzni Coruscantból.
Amidala királynő (Natalie Portman) is drámai változáson megy keresztül: micvel a jedik nem házasodhatnak, titokban megyhozzá Anakin Skywalkerhez, aki végül elhagyja őt. A királynő ebben a részben megszüli a köztársaság későbbi megmentőit : Luke Skywalkert, és Leia hercegnőt.

Hát ha ez igaz, akkor menjen Lucas a jó %!+ @ búsba, hgoy csak erre a szemét összecsapott, mindenbe beletúrkáló, mindent felborító történetre futotta.

Chavez:
Rendicsek, csak több hiba is volt benne, ezért gondoltam, hogyha átnézitek, akkor majd szembeötlőek lesznek.

Recsi:

--- Idézet ---A Végkifejlet első részének a bevezetőjében van 1-2 hiba. Gondoltam szólok, hátha ki akarjátok javítani.
--- Idézet vége ---
Köszi! Javítani fogj(a Galen  )uk. És egy kérés, ha találsz hibát, légyszi jelezd, hogy melyik szövegrésznél van. Pl: ...raplikáns droid... helyett replikáns droid.

Chavez:
A Végkifejlet első részének a bevezetőjében van 1-2 hiba. Gondoltam szólok, hátha ki akarjátok javítani.

Schmutte:
Én se úgy gondoltam, hogy a szó szoros értelmében tönkrevágja, csak maga a tudat hogy ebbe a végén belekurkáztak, az ad némi mellékízt.

Az anti-perequelesek ismerhetik ezt az érzést  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése