HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Ha nem érzitek a külöbséget Luke és Kir figurája, és a két történet hangulata között, akkor nem foglak meggyőzni beneteket.
Pont mint amikor egy Enterprise rajongót győzködök, hogy nem jó ha több akció van az új Trek sorozatokban, mint a régiekben, mert közben elsilányodik a történet.
Márpedig az arányok igen is eltolódtak.
regnar:
Meg azért lássuk be, az SW alapjában véve akcióórientált. És alapjában véve NEM a jókról szól. A motivációt a gonoszok irányítják és gerjesztik, a jók, csak teszik adolgukat. Meg az SW szakított az eddig látott és lentebb emlegetett ülök az űrhajómon, nézem a villódzó gombokat és utazok az űrben stílussal. Nem mondom, hogy ez rossz, de a Wars külön kategória. Most nem azért mert rajongó vagyok. Rengeteg újdonságot hozott be, ami felkavarta a sci-fi leülepedni készülő tengerét.
Mert hát mi lenne a warsból, ha mennének egyik bolygóról a másikra, néha lesugároznák magukat, aztán lesnék a kijelzőket a hajón. Hááát... Az egy másik sorozat, összehasonlítani nem érdemes őket, mert annyira különbözőek.
Az SW jó kis gonoszok, meg idézem: hirig nélkül olyan, mint ... be lehet helyettesíteni
--- Idézet ---El sem hiszitek ettől a szkenntől mennyire féltem. Mármint a retusálástól. Tiszta kocka volt az egész
--- Idézet vége ---
Eddig a legjobbak között van Nem tudom elégszer hangsúlyozni. Éles, tiszta stb...
Galen:
Kendra
--- Idézet ---egyszeruen gyonyoru!
csak gratulalni tudok hozza a honositoknak...
GRATULALOK!
--- Idézet vége ---
Köszönjük szépen....El sem hiszitek ettől a szkenntől mennyire féltem. Mármint a retusálástól. Tiszta kocka volt az egész. Örülök hogy tetszik mindenkinek.
Recsi
--- Idézet ---4, Galen kollégát majd megnoszogatom
--- Idézet vége ---
Oh....fény-bézbólütő.....
Recsi:
--- Idézet ---Persze valahol én tévedek, ha többet várok egy képregénysorozattól, amiből rögtön kevesebb fogy, ha nem rohangál benne valaki egy cséphadaróval az ellent aprítva.
--- Idézet vége ---
De azé azt aláírod, hogy a borzongás a filmeknél is akkor jön a mikor elkezd búgni a fénykard, vagy üvölt a TIE motorja
Akkor azért itt is van létjogosultsága egy kis hirignek.*
*Pk: hirig=bunyó, kaszab, trancsír**
** Pk=Porthos kedvéért (ezt Michotol vettem )
Gorgonita:
Szerintem meg ő az adott univerzum egyik keménygyereke , akit jól el lehet adni, mint a Maul, Fett, Aurra Sing, Mara Jade és Vader képregényeket. Persze valahol én tévedek, ha többet várok egy képregénysorozattól, amiből rögtön kevesebb fogy, ha nem rohangál benne valaki egy cséphadaróval az ellent aprítva.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése