HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
--- Idézet ---Lehet, hogy ez az a pillanat, amikor már annyira keményre vettek egy figurát, hogy még Regnar is soknak találja?
--- Idézet vége ---
Én pont hogy érzékenynek találtam... Nem gondoltam volna, hgoy feléled benne egyáltalán valaki iránt is érzés, vagy hovatartozási igény.
--- Idézet ---azért ez az igazi Vader. Brutál mint a Birodalom.
--- Idézet vége ---
No ebben egyetértünk
--- Idézet ---Nem akarom elvenni Regnar állását, de hiányolok egy a betűt a hipertéri navigáció elől, az első oldal alján.
--- Idézet vége ---
Hát igen, valahogy rajtam ragadt ez az "önkéntes cseszegető" szerep De gyengül bennem az erő, mert nem vettem észre, Gorgonita a sötét oldalra lépett és jó tanítvány válik belőőle.. csak a tanítvány mindig végez a mesterrel, ami rám nézve...
Recsi:
--- Idézet ---1. hiányolok egy a betűt a hipertéri navigáció elől, az első oldal alján...
2. A végén mit takar el Vader a bámuló tiszt orra elől? A fémkezét vagy a mellkasi kijelzőjét?..
3. A stipi-stopi dolog már nekem is eszembe jutott. De gondolom nincs mit tenni...
--- Idézet vége ---
1. A francba! Jav.köv.(maj valamikó...)
2. Én arra gondoltam, hogy amikor Vadert befogadja a falka (és azok csíkosak) akkor ő is feltekeri a kezére a köpenye darabjait, mintegy jelezve hovatartozását. Amikor visszatér a "Birodalomba" ez a jelkép érvényét veszti és furcsa is. A tisztnek fel is tűnik, Vader pedig az utsó kockánál le is tépi magáról, hiszen vége a falkavezérségnek, jönnek a szürke hétköznapok a Császár mellett...
3. Ez kb. úgy működik, hogy a Kneten van egy lista, amire fel lehet iratkozni, ha valakinek komoly szándékai vannak 1-1 képregény honosításával. A Birodalom összes része le volt foglalva, de Galen elkérte a #14-et, mivel az neki már szinte kész volt, a lefoglaló pedig még nem jutott el odáig (sem). Tehát azért lehet "csencselni".
Gorgonita:
Nem akarom elvenni Regnar állását, de hiányolok egy a betűt a hipertéri navigáció elől, az első oldal alján.
Falka és pusztakezes Vader.
Lehet, hogy ez az a pillanat, amikor már annyira keményre vettek egy figurát, hogy még Regnar is soknak találja?
De azért nem olyan rossz történet. Egy pillanatra a Fekete Nagyúr újra felfedezi a valahova tartozás örömét. Így talán érthető. Grafikailag nagyon ott van, de ezt Regnar már ecsetelte.
Nam akarom 4x leírni Regnar nevét, de már leírtam.
Még valami. Jake Loyd ide, Hayden oda, azért ez az igazi Vader. Brutál mint a Birodalom. És legalább keménykedős történetnek eredeti. Van meséje. Nem csak egy vadászatról szól Maul-lal vagy Fett-tel a főszerepben.
A végén mit takar el Vader a bámuló tiszt orra elől? A fémkezét vagy a mellkasi kijelzőjét?
A stipi-stopi dolog már nekem is eszembe jutott. De gondolom nincs mit tenni. A honosítás underground jelege miatt, nem nagyon várhatunk komoly szervezettséget. Maradnak az ilyen kis meglepetések. Köszönet érte.
regnar:
--- Idézet ---A többi részt (elvileg) a knettől kell számonkérni,
--- Idézet vége ---
Mondjuk ezt kajakra nem értem. Félreértés ne essék semmi bajom a Knettel, ott is rendszeres letöltő vagyok, de miért kell tőlük kunyerálni? Nem azé, aki megcsinálja? (Jó tudom nem.. De akkor is) Ha már itt beindult az SW, akkor miért nem lehet, összpontosítani ide mindent, nem elszórni mindenhova.. Talán a közösen kiadott képregények helyett, egy kis közös átlátható "képregénytérkép" kialakítása is megoldható lenne. kicsit stipi-stopi enyém tied érzésem van ezzel kapcsolatban... Bocsi az offért.
--- Idézet ---A Vérvörös Birodalom maradék 4 része 80%-ban kész van, de nem akarjuk egyben kiadni
--- Idézet vége ---
Hát titeket is megérintett a sötét oldal?? Ez már büntetőjogi eset, lassú függőséget akartok kialakítani Nekem jöhet a túladagolás is.
Recsi:
--- Idézet ---1.Beírás. A szokásos. Hiba nem volt benne, érthető, olvasható, a fordítás is tökéletes.
2.Most miért kellett belefogni egy másikba, mikor még be sem fejeztétek a Vérvöröst? Meg ha már Birodalom, akkor miért nem sorrendben.
--- Idézet vége ---
Nem nekem kéne válaszolnom, hiszen ez Galen "saját gyermeke", de mivel ő csak hétfőn lesz, elkezdem.
1. A fordítás Galen műve, én csak amolyan "lektor" voltam. Sokat már nem tudtam hozzátenni. A beírást én csináltam, és örülök, hogy most nem került bele hiba.
2. A fordítás Galen már réges-régen (egy messzi-messzi galaxisban) elkezdte, csak aztán, amikor elkezdtük a közös munkát, félbe maradt. Most befejezte, kiadtuk. A többi részt (elvileg) a knettől kell számonkérni, mi csak ezt az egyet kunyeráltuk el tőlük, mivel már félig megvolt. Talán beindul ott is a SW. A Vérvörös Birodalom maradék 4 része 80%-ban kész van, de nem akarjuk egyben kiadni
Szép lassan az is csordogálni fog.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése