HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (862/975) > >>

regnar:
 Fut, rohan liheg liheg   Nocsak nocsak.... (Erről bővebben majd a legvégén)

De először is:

Birodalom 14

Mit is mondhatnék. Nagy kedvencem a birodalom sorozat. Vader különösképpen, szóval Happy freedom öröm mosoly, de azért némi üröm is van (Eről majd a végén)

Borító. Brutál!! Ezzel jellemezhetném. Hol találtatok ugyanolyan betűtípust? Nagyon ott van!! Szóval címfelirat 10/10!! Grafikailag is nagyon ott van, mármint az eredeti rajz. Nagyon agresszív kinézete van Vadernek, amúgy meg nagyon szépen elsimított a felület. Szóval  

Képregény. Tetszik a karikatúraszerű grafika, és a színezés. Olyan, mintha pasztellkrétával színezték volna, ezáltal az egész vibrál, sokkal erőteljesebbé válik.A zuhanó X1 füstfelhője egészen érdekes megoldású, első látásra mintha csak irka-firka lenne, de ahogy jobban megnézi az ember meglátja benne  rendszert. A rajzok hátterének elmosásával egészen jól érzékeltetik a mélységet, és kiemelik a témát. Nagyon tetszik, hogy Vadert kiemeli az állandóan látott kékes ezüstös feketés fémes környezetből az ezerszínű természetbe. Először szokatlan volt, de nagyon hamar rá lehet érezni az "ízére". A falka tagjai néha viszont eléggé bénán vannak megrajzolva, mintha a VUK-ból léptek volna elő.

Történet. Egyrészt tetszik, mert olyan dolgot dolgoz fel, amirő eddig nem sokat tudtunk. Az elejétől fogva sejteni lehet, hogy a 3 birodalmi katona rá fog faragni a dologra, de azt nem hittem volna, hogy ilyen módon. Vader a vadonban nagyon kemény, viszont ami nem tetszett, az a falka-dolog. Eddig nem úgy ismertem Vadert, hogy csak úgy bárkinek az ügyét a szívén viselné. Szóval nekem egy kicsit, na jó, nagyon furcsa volt. Meg nem tudom, miért nem alkalmazott egy laza Sith elmetrükköt az állatokon, amennyi eszük lehet szerintem simán, harc nélkül legyőzhette volna őket. De össezsségében nem volt rossz. Érdekesnek nevezném. Ritka a Magányos Vader kaland, úgyhogy mindenképpen érdemes foglalkozni vele, és elolvasni.

Beírás. A szokásos. Hiba nem volt benne, érthető, olvasható, a fordítás is tökéletes.

Összességében. Mind képileg, mind szövegileg remek, érdekes, formabontó történet, és képregény. Tetszett. Nagyon!!!!  

VISZONT, (most jön a negatív, amit fennt már említettem) Ti is Semic hibába fogtok esni?(Mármint, hogy össze-vissza mindent) Nehogy már.. Most miért kellett belefogni egy másikba, mikor még be sem fejeztétek a Vérvöröst? Meg ha már Birodalom, akkor miért nem sorrendben. REmélem ez nem lesz tendencia, hogy belefogtok mindenbe, aztán semminek sem lesz vége. Meg miért a közepéről?? Persze nem gond, hogy felraktátok, sőt     ,de gondolom értitek mire gondolok...

Galen:
Frissítés történt az oldalon. Lehet kocogni letölteni. MEGLEPETÉS.  

regnar:
Volt egy Marvel Super Special sorozat ami Igen színvonalas fimadaptációkat készített. Naggggyon királyak voltak. pl cápa, harmadik típusú találkozások, indiana jones, birodalom, jedi.... (Bár ezek csak felújított és újraszínezett változatok)

Jól tudod. szerintem is  a Marvel sorozatban ami 107 részes nem jelent meg,a jedi, csak mint különkiadás. Tehát nem sorozat sorszámozással jelent meg. Anno ez engem is meglepett.

Gorgonita: Azt hiszem szinte mindenben egyet kell értenem veled...A marveles történetek tényleg eléggé gagyik..Mind rajzilag, mind történetileg.
 Kivéve a magánvéleménnyel    nekem azért bejön az Empire, meg még néhány történet..De ez csak magánvélemény  

No villantok néhány képet a Marvel Super Specialokból . Mindegyik több mint 60 oldal eléggé kidolgozott történetkövetésű alkotás(Szívesen látnám őket itt a Zsákon is)

A Jediből:

http://jkjkjk.uw.hu/MSS27RotJ-01.jpg

http://jkjkjk.uw.hu/MSS27RotJ-20.jpg

http://jkjkjk.uw.hu/MSS27RotJ-39.jpg

Ez lényegében a TE általad is említett 107 részes Marvel sorozthoz kapcsolódó alkotás felújított, újraszínezett változata..

A Szárnyas fejvadászból:

http://jkjkjk.uw.hu/Marvel_Super_Special22_p07.jpg

Az Indiana Jonesból:

http://jkjkjk.uw.hu/004.jpg

Mondjuk ezek is bizonyítják, hogy a Marvel is volt anno a csúcson, ha ilyen jogokat meg tudott venni (Igaz ma már lecsúszóban van) de azért Conan a pusztító, cápa, Harmadik típusú találkozások, Sw trilógia, Dune, Krull, Howard a Kacsa - szóval szépszámban csináltak filmadaptációkat.

Galen:
Regnar

--- Idézet ---Mert a Jedi képregényadaptációja már nem is jelent meg a Marvel Star Wars-ban csak a Csillagok - azzal kezdődött a sorozat, és a Birodalom. Szóval tudja esetleg valaki, hogy hogyan került a DH-hoz a történet kiadási joga? és miért adták ki ők is újra más köntösben az alaptörténeteket?
--- Idézet vége ---
No, hogy hogy s mint került át a DH-hoz nem tudom, valószínű tényleg ilyesmi játszódhatott le, mint amit Gorgonita leírt.
Viszont a Marvelnél megjelent valamennyi klasszikus SW film adaptációja. A Jedi is.
Itt vannak a boritóik:
Marvel-Return of The Jedi-1
Marvel-Return Of The Jedi-2
Marvel-Return Of The Jedi-3
Marvel-Return Of The Jedi-4

A "Marvel Super Special" mit takar ? A Csillagok háborúját és a Birodalom visszavágot is a sorozat részeként adták ki. Ez úgy értendő, hogy elkezdték számozni a kiadott marvel SW-ket a szokás szerint, első hat volt a csillagok háborúja aztán ment tovább a történet 7..8..9...stb, majd amikor elérkezett 1980, és jött a birodalom akkor az megkapta a 39...44 számozást. Aztán ment tovább a sori egészen 107-ig. A jedi visszatér már nem kapott számozást. Az már úgy külön jelent meg. Ezeken felül még megjelent három Annual. Ha jól tudom.

Recsi:

--- Idézet ---Vagy ne kérdezzek ilyen hülyeségeket?  
--- Idézet vége ---
Ne  
Komolyan nem t'om

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése