HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (844/975) > >>

Schmutte:

--- Idézet ---Fúú ez most erősen hipotetikus és "mi lett volna, ha" jellegő megközelítés volt. (ezért is vettem kicsit komolytalanra)
--- Idézet vége ---

Attól még érdekes. Akár egy eljövendő Infinities témája is lehetne. (persze miután lefutottak az ep3-as infinitiesek, pl ha Anakin nem áll át, Vader halálraég stb.)

--- Idézet ---Azon viszont gondolkodtatok már, hogy Luke hogyan tudta olyan gyorsan elcincálni Vader testét a dokkhoz, a császár tornyából?
--- Idézet vége ---

Én spec még nem    Max azon hogy a többinek nem tűnik föl, hogy egy legényke már le is akarja lopni Vader cuccait.  De ilyen képregényre én is kíváncsi lennék, most hogy így fölvetetted  

regnar:
Hát ja.. mi csak a szerepjáték "tervrajzai" alapján próbálkoztunk rekonstruálni az eseményeket..
de abban igazad van, hogy lehet, hogy az egész testőrbanda mentette az írháját.. Nem baj ha EU-ról beszélünk, az adja meg az apró finomságokat
Én olvastam olyat is, hogy az egyik fejvadász droid behatolt a halálcsillag főkomputerébe, és bele akarta vezetni az Endor holdba...
A vágás dologban is van valami... Az biztos, hogy kellett lennie egy közeli dokknak, hogy a császár "nehogy má'"   sokat gyalogoljon. Meg lehettek olyan gyorsszállító titkos utak, amiket csak a császár és Vader ismert...
Amúgy gőzöm sincs

Hallottam, vagy olvastam valahol olyat, hogy a császár "gonoszsága" tartotta össez a birodalmat, és ahogy meghalt elveszett az egyik kapocs, és ezért ment rosszabbul a vadászoknak és a csillagrombolóknak.. meg miután a halálcsillag felrobbant, az azért eléggé demoralizáló lehetett   Én legalábbis fogtam volna magam, aztán be a hiperűrbe. Végülis, azzal lezárják a filmben a csatát, hogy a halálcsillag felrobban. De azért utána ott volt még vagy - nem tudom, de ahogy a jediben látszott - nagyon sok csillagromboló... azok szétszéledhettek, vagy mi lett velük. Persze nagy volt a zavar, de ha akkor elkezdik bombázni az Endor holdat, akkor kihozhaták volna "döntetlenre a meccset"  

Gorgonita:
A Timothy Zhan féle verzió szerint nem biztos, hogy felrobbantak volna. Abban leírják, hogy Palpi halála után a Tié-k, rombolók rosszabul teljesítetek. Persze ez csak EU, de az is csak EU, hogy a császári testőrök olyan végletekig hűségesek. Lehet, hogy elfutottak a veszély első jelére, esetleg palpi halála után már nem látták értelmét hogy védelmezzék, vagy meghaltak egy becsapódás miatt. A császár távozzanak felszólítása jelenthetett 10 napos kimenőt, vagy Luke és Vader egy szellőzőn keresztül kerülte ki őket.
 Azt nem tudom, hogy méred az utat a tróntól a dokkig, de lehet hogy nem mutatnak mindent abból sem, ahogy Lando-ék berepülnek a magba. Vagy szándékosan csúszva vágták a jelenetet, hogy nagyon izguljunk. Gondolom Vader, azért egy a trónteremhez közeli hangárba szállt le.
 Egybként meg gőzöm sincs egyikről sem.  

Alucard:

--- Idézet ---Erről azért szívesen elolvasnék egy képregényt...
--- Idézet vége ---
Erről énis. Valszínű hogy SW pillanatokra gondoltál.

regnar:

--- Idézet ---És ha ebből indulunk ki, akkor a saga végén az Erőnek majdnem sikerült beteljesítenie az akaratát, hiszen ha Luke is felrobban a Halálcsillagon akkor nincs több erőhasználó.
--- Idézet vége ---

Igen én is erre gondolok, sokat motoszkált a fejemben ez a dolog. Ugyanis az erő szépen egy helyre gyűjtötte az erőhasználókat, és bárhogy is alakult volna a dolog felrobbannak. MErt ha átáll Luke, akkor vigan, egymás kezét fogva körbeugrándoznak a császárral és dalolnak, hogy hú, de jó lesz majd együtt, de ekkor már Lando benn is van a halálcsillagban és bumm... Szóval a császár mindenképpen vesztésre volt ítélve, hiszen az erő nem mutatta meg neki, hogy a halálcsillag terv szó szerint füstbemegy. Vagy ha nem is áll át luke, hanem megöli a császár, akkor is uganez a koreográfia, csak Vaderrel -(ugrálás kézenfogva, gyerekdalok, hú de jó lesz) - BUMMMM! szóval itt is vége a dalnak. Csakhogy az Erő - ha mondhatunk ilyet, hogy van saját akarata - nem számolt egy apró ténnyel, ami hatalmasabb, mint maga a hatalmas erő, a szeretettel. Mert Vaderben felvillant a szeretet, megölte a császárt, és Luke elmenekült...  Fúú ez most erősen hipotetikus és "mi lett volna, ha" jellegő megközelítés volt. (ezért is vettem kicsit komolytalanra)

DE ha már "mi lett volna, ha" akkor "mi volt, hogy volt?"

Azon viszont gondolkodtatok már, hogy Luke hogyan tudta olyan gyorsan elcincálni Vader testét a dokkhoz, a császár tornyából? Barátokkal vagy 100-szor megpróbáltuk követni az utat, vagyis kitalálni, belevenni mindent, -turboliftek, szállítóeszközök - de egyszerűen mindig időzavarban vagyunk, meg lényegében végighúzta a fél halálcsillagon, és az ajtóban a Royal Guardok nem kérdeztek rá, hogy ugyan már, hol a főnök (császár) és hova húzza Vader nagyurat? Jó tudom ez most nagyon kemény kukacoskodás, úgy jó, ahogy van, nekem sem gond, hogy úgy látom a filmen, de azért érdekes elgondolni, hogyan is történehetett. Erről azért szívesen elolvasnék egy képregényt...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése