HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Nem is értem, hogy ki volt az aki önszántából elment rohamosztagosnak... Hát nem látták, hogy se célozni nem tanulnak meg...se nem túl nagyok a túlélési esélyeik? Mert úgye arról több történet szól, hogy valaki a légierőhöz megy.. Biggs stb... igaz, hogy később meggondolják. Azért milyen fura, hogy a filmekben annyira egyértelműnek vesszük, hogy a birodalom gonosz...főleg az új trilógiában teljesen úgy van beállítva, hogy világok megrontója, de a hétköznapi emberek nem igazán élik meg a változást. nem nagyon jut el hozzájuk. Luke is az akadémiára akar menni, szóval ha nem jön Kenobi simán lett volna esetleg belőle Tie-pilóta. Meg Biggs-re is mint hősre tekintenek.. az emberek a világok millióin élik tovább az életüket, nem nagyon érinti kb 80 százalékukat a birodalom, sem a felkelés... Ha így gondolunk bele, nem is olyan nagy a birodalom.. sem erőben, sem hatalomban. Hiszen kizárt, hogy az összes bolygón tudjon állomásoztatni csapatokat, vagy felügyelni tudja őket... mert , igaz nagy volt a szenátus, de azért tényleg mindenki ott volt? az összes bolygó? Erről nincs sehol utalás, legalábbis én még nem találtam.
Hát igen.. szó szerint halálra röhögték volna magukat -- vagy halálba?
Schmutte:
--- Idézet ---Szerintem azért olyan lépegető nem volt neki, mert a hologram nem lesz tengeribeteg a lépegetéstől, de gondolj bele, hogy ott ül és jobbra-balra-hátra , jobbra-balra-hátra , jobbra-balra-hátra , böööö (bocsi)
--- Idézet vége ---
Ha az a nyámnyili Nute Gunray kibírta, akkor nehogymár nehézséget jelentsen őfelségének És különben is megtisztelte volna azt az osztagost akire ráböfizik. "Váááá, leokádott a császár, tök kúl!!!"
--- Idézet ---Meg a rohamosztik is halálra röhögték volna magukat ha látják egy ilyenen döcögni
--- Idézet vége ---
Arra nem vennék mérget. "Nem tetszik valami, kisember? DZZZ )
regnar:
Schmutte ez már olyan infinities, hogy csak na
Szinte látom magam előtt, ahogy az öreg lobogó köpönyegben, muslincáktól tarkított fogakkal, felhúzott szemöldökkel vihogva száguld végig a HCS folyosóin, nyomja ezerrel a dudát, és erővillámokkal dobja el az utjából, aki elékerül
Szerintem azért olyan lépegető nem volt neki, mert a hologram nem lesz tengeribeteg a lépegetéstől, de gondolj bele, hogy ott ül és jobbra-balra-hátra , jobbra-balra-hátra , jobbra-balra-hátra , böööö (bocsi)
Meg a rohamosztik is halálra röhögték volna magukat ha látják egy ilyenen döcögni
Schmutte:
--- Idézet ---A vágás dologban is van valami... Az biztos, hogy kellett lennie egy közeli dokknak, hogy a császár "nehogy má'" sokat gyalogoljon. Meg lehettek olyan gyorsszállító titkos utak, amiket csak a császár és Vader ismert...
Amúgy gőzöm sincs
--- Idézet vége ---
Vagy neki is lehetett olyan tuti ki járkáló széke, amin az ep1-ben a hologramja is ment. A szupernagyis motoros triciklijéről nem is beszélve. Most képzeljétek el ahogy a császár egy Harley Davidsonnal száguld keresztül a HCS-n
regnar:
--- Idézet ---Max azon hogy a többinek nem tűnik föl, hogy egy legényke már le is akarja lopni Vader cuccait.
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése