HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
letsgo:
Na így már valamivel jobb, mert ha kiteszük a vesszőt, akkor mindjárt más értelmet kap a mondat!
De ez film, és ha a szinkronos le is viszi a hangját, annál a szónál, hogy mégegyszer, akkor se biztos, hogy érteni lehet, hogy mire is gondol, ide kénne egy oylan szó, hogy:
de most,
és akkor így hangzana:
Hagy lássalak mégegyszer, de most a saját szememmel!
Vagy valami hasonló!
De szeritnem ez a mégegyszer nagyon belekavar, jobb lenne így:
Hagy lássalak a saját szememmel
Liar:
--- Idézet ---Ok, ezt én is értem!!!!!
De a amgyar szinkron szerint Vader ezt mondja:
Hagy lássalak MÉGEGYSZER a saját szememel
Én is értem, hogy most láttni akarja a saját szemével, gép nélkül és amszk nélkül, de hozzá teszi azt, hogy mégeygszer
De Anakin nem látthatta Luket korábban soha. Csak most láttja először.A 6. rész végén.
Értitek mit akarok mondani?
A lényeg nem azon van, hogy a saját szemével akarja láttni, mert azt én is értem, itta lényeg, hogy azt mondja MÉGEGYSZER!!!!!!!
--- Idézet vége ---
"Hagy lássalak mégegyszer, a saját szememmel."
Tettem bele egy vesszőt, így sem érthető, amiről a többiek beszélnek?
letsgo:
Ok, ezt én is értem!!!!!
De a amgyar szinkron szerint Vader ezt mondja:
Hagy lássalak MÉGEGYSZER a saját szememel
Én is értem, hogy most láttni akarja a saját szemével, gép nélkül és amszk nélkül, de hozzá teszi azt, hogy mégeygszer
De Anakin nem látthatta Luket korábban soha. Csak most láttja először.A 6. rész végén.
Értitek mit akarok mondani?
A lényeg nem azon van, hogy a saját szemével akarja láttni, mert azt én is értem, itta lényeg, hogy azt mondja MÉGEGYSZER!!!!!!!
regnar:
eddig is látta csak maszkon keresztül... most meg akarja nézni még egyszer D E maszk nélkül. Szerintem ez érthető...
Spidáj:
A 6. rész végén Anakin saját szemével látja Luke-t.
Mert ha azér mer Anakin Vaderré vált akkor > Vader ,,megölte" Anakint
Akkor azér mer Vader jóvá vált újra akkor >Anakin ,,megölte" Vadert
Ergó a 6. rész végén nem Vader van maszk nélkül hanem Anakin Vader maszkja nélkül
Érti vki?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése