HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (831/975) > >>

Recsi:
Mondom, hogy én b...tam el. Megnéztem a fordítás szövegfájlt. Én el... te meg nem vetted észre.  

Galen:

--- Idézet ---A bevezető szövegben kimaradt egy "a" betű a hetedik sorban "elszakadt csapat többi ..." van írva.
--- Idézet vége ---
Bakkk...ezt elb****am....a Patchben benne lesz gyerekek...bocsánatot kérünk tényleg...
A patch meg nem soká...még annyi híjja van amit ígértem: A Birodalom örökösei-hez két duplaoldal finomítás...

Recsi:

--- Idézet ---Történet. Idővonal nagyon tetszik, kivitelezésben is, meg amúgy is.. kell az ilyen, mert az ember elveszik az eseményekben...
Azt nem értettem tisztán, hogy miért beszél banthákról, hiszen a képen nem is azokat látunk...
Beírás...A bevezető szövegben kimaradt egy "a" betű a hetedik sorban "elszakadt csapat többi ..." van írva.
Összességében. szerintem nagyon jó történet...

Mini történet. Hát megmondom őszintén nem igazán tetszett...
--- Idézet vége ---
Az idővonal Galen munkája, szerintem is szuper. Majd noszogatom, hogy más korokhoz is csináljon  
a képen szerintem helyi honos állat van. A taszken arról beszél, hogy a saját bolygójukon a banthák hogyan viselkednek. Mivel a klíma hasonló, az állatok viselkedése is hasonló.
Nemsokáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááára
lesz 1 SW patch, majd abban jav. ezt is. Az én hibám  , de feljegyeztem.
A történet nekünk is nagyon tetszett, soha rosszabbat. (sajnos ez nem mindig jön be.)
Na itt is van. A mini. Ez csak úgy jött. Nekem tetszett. Tulképpen véletlenül született az ötlet. Galen mutatott 1 történetet, ami ugyanabban a Talesban volt mint ez.

regnar:
Új Star Wars frissítés és a régi én  

Köztársaság 59-rész.

Borító. Grafikailag nagyon tetszik, főleg a rövidülések a Tusken Raideren. Nekem kicsit Sin City-s a jedi arca, de azért még belefér. De ami az igazi királyság a borítón az a feliratok. A klónháborúk, meg a köztársaság felirat hihetetlenül jó. (De hát ezt már megszokhattuk) Sokat dob a borítón az HZS évforduló megjelölése, azt hiszem ezáltal különleges darabja lesz gyűjteményemnek.

Képregény. A rajzok szépek, erőteljesek a színek. kicsit a sárga és piros/vörös keverékei dominálnak, de jól illeszkedik a sivatagos környezethez. A karakterek arányosak, néhol látni csak apró hibákat.

Történet. Idővonal nagyon tetszik, kivitelezésben is, meg amúgy is.. kell az ilyen, mert az ember elveszik az eseményekben...
Taszken Jedi. Már ez önmagában felkelti az ember figyelmét. Aztán persze elveszik tőlünk ezt az illúziót... Érdekes a történet, főleg az EPII eseményei tudtában. Az első felében szinte már várja az ember, mikor robban ki Anakin gyűlölete a Taszken ellen. kifejezetten tetszik a lelki vonal, maga a csata csak mellékág. Jók a két jedi párbeszédei.
Azt nem értettem tisztán, hogy miért beszél banthákról, hiszen a képen nem is azokat látunk...

Beírás. Jubileumi rész ide, vagy oda, a mórnak kötelességei vannak, és megteszi     (ááá sunyi egy alak vagyok, ilyenkor utálom is magam, de mit tegyek..  )
A bevezető szövegben kimaradt egy "a" betű a hetedik sorban "elszakadt csapat többi ..." van írva.
Amúgy a mondatok érthetőek, magyarosak, jól olvashatók, szóval gratulálok a fordításhoz.

Összességében. szerintem nagyon jó történet, mélységében érinti Anakin gyűlöletét, bemutatva gondolatait. A képregény szépen rajzolt, és a a beírás, borító, feliratok is nagyon jók lettek.

Mini történet. Hát megmondom őszintén nem igazán tetszett. Nem volt rossz, de kicsit erőltetettnek éreztem..Pedig jó az alapötlet, de szerintem nem igazán sikerült kihozni belőle a maximumot... A borító kifejezetten teszik, A mára már klasszikussá vált festményt használtátok fel hozzá.. Szóval nem rossz a történet, de .....  (Bocsi, ez csak az én véleményem...)

Galen:
Frissültünk. Egy SEMIC által kihagyott Republic történet és egy TALES darabka.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése