HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
Oh....új olvasónk.
--- Idézet ---Sziasztok! Ezen az oldalon mindig csak a legfrissebb képregény van?
--- Idézet vége ---
Hát ez így nem igaz. Az az 59-es Köztársaság is 2003 decemberi. Sőt ahogy nézem inkább a régiek találhatóak meg nálunk. Közeljövőben még letölthető lesz a Köztársaság 60-61. De csak azért mert azt kihagyta a SEMIC. Rengeteg frankó történet van amit kinyomnánk, a Köztársaságot meg nyomta a SEMIC. És így megvan a válasz is a kérdésedre, vagyis mivel az a sorozat kijött (helyel-közzel, félig meddig) papírformában, ezért nem zavartuk a köreiket.
Jedi Order történeteket nem sokat fogsz találni. Ez a korszak szinte csak könyvekben létezik. Egy történet csíphető csak el a Star Wars Tales keretein belül. Ha jól emlékszem. A Csubakka című négyrészes minit lehetne még idesorolni, de a történet jellege miatt (visszaemlékezés Csubi-ra) ez sem igazán az teljesen.
Spidáj:
Sztem nézelödj a többi képregényes oldalon.
A föoldalon találsz balra csomó linekt más képregényes oldalakról
bubuka5:
Sziasztok! Ezen az oldalon mindig csak a legfrissebb képregény van?A régieket nem lehet letölteni innen?Konkrétan a Star Wars Republic képregények érdekelnének de a letöltésnél csak az 59.rész van.A régebbieket honnan tudom letölteni magyarul?Persze érdekelne a többi is.Jedi Order stb.Előre is köszönöm a segítséget.
letsgo:
Nálam is!!!
Spidáj:
Na elolvastam a Pillanatok 3. részét.
Fergeteges amilyen kis picike kis baromság olyan hatalmas poénok
100%os
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése