HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (771/975) > >>

SW fan:

--- Idézet ---A hozzászólás elso részét nem értem. Bár nem tudom, hogy a honosítókhoz szól-e, és attól félsz, hogy friss dolgokat fogunk megjelentetni magyarul? Alapesetben egy-másfél év telik el a kinti kiadás és az itteni honosítás között.

--- Idézet ---javasolnám az X-wing sorozatot.
--- Idézet vége ---
Arra is sor fog kerülni. A jövo folyton mozgásban van  
--- Idézet vége ---
Ellenkezoleg. Attól tartottam, hogy ha megjelenne még az elso DVD behozatala elött, akkor elvenné az ízét. Úgy gondoltam, hogy jobb ha a FVD-vel, és a könyvvel érkeznek be a képregények is, de persze a döntés a honosítók kezében van.

Az X-wing viszont  nagyon jó ötlet. Ha nem adtam el annak idején húszezer darabot belole csak nyáron, akkor egyet se. Folyton töltögetni kellett a SW könyveket. Nem volt olyan óra, amikor valamelyik X-winges polcot ne kellett volna újratöltenem.
Mikor hoznátok be oket? Már nagyon várom/várjuk mindazokkal, akik imádják a Zsiványok, és a Lidércek sztoriit.

Recsi:
A hozzászólás első részét nem értem. Bár nem tudom, hogy a honosítókhoz szól-e, és attól félsz, hogy friss dolgokat fogunk megjelentetni magyarul? Alapesetben egy-másfél év telik el a kinti kiadás és az itteni honosítás között.

--- Idézet ---javasolnám az X-wing sorozatot.
--- Idézet vége ---
Arra is sor fog kerülni. A jövő folyton mozgásban van   .

--- Idézet ---És ezt egy olyan ember mondja, aki már évek óta egy SW fan.
--- Idézet vége ---
Én is az vagyok, lassan 30 éve  .

SW fan:
Ide írnám azt, amit a társalgóban akartam, mert ott sajnos nincs mód a kifejtésre. Persze értheto, mert az egy "társalgó".
Mint korábban említettem a vongos mûvek egy Galaxison túli nép inváziójáról szól. De amíg meg sem jelentek itthon a témához tartozó könyvek, addig szerintem a megjelent mûvek iránt lenne nagy az érdeklõdés. Mert nincs semmi, amihez az emberek köthetnék. Meg igazából az elso könyvbol a Vector Prime-ból DVD is készült, tehát rajzfilmestül jön majd be az országba. Azaz olyan lenne, mint ha a Baljós Árnyak után adták volna le a Klónok támadása képregényváltoztatát. Elvette volna a muvek ízét, izgalmát.

Hat tehetnék egy tiszteletteljes megjegyzést a frissítésekkel kapcsolatban, akkor javasolnám az X-wing sorozatot. Már a könyveibol is több mint egymillió példány kelt kelt el országszerte, tehát van iránta érdeklodés.
(Ezt onnan tudom, hogy néhány éve könyvesboltban dolgoztam nyári munkán, és sokat beszélgettünk a SW-ról, mert akkor nagy divatja volt az EpII miatt.)
Az X-szárnyúak sorozatban emberek nagyon bírták a Zsiványok, és a Lidércek csatáit. Ha megjelentetnétek azok képregényváltozatait, akkor még magasabbra rúgna a honlap népszerusége.
És ezt egy olyan ember mondja, aki már évek óta egy SW fan.

Recsi:

--- Idézet ---Legolas=az utópisztikus SW bircsi történet.
--- Idézet vége ---
Nem Legacy? Olyanról tudok, Legolasról én is csak a Gyűrűk urából.
A tervezett Dark Horse Star Wars képregényeket itt nézd meg.
A Star Wars: Dark Times #1--The Path to Nowhere egy új sorozat lesz, de a KOTOR és a Legacy is folytatódik.

SW fan:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Galen, ami a képregényket illeti még nem tudni, hogy mi lesz a Legolas 3 után?

Te szoktál egyéb SW honlapokra járni? És ha igen, akkor melyekre?
--- Idézet vége ---
Ki az a Legolas ? (Mármint a Gyurük urán kívül)

Nem igazán járok más oldalakra.
--- Idézet vége ---
Legolas=az utópisztikus SW bircsi történet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése