HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (772/975) > >>

Galen:

--- Idézet ---Galen, ami a képregényket illeti még nem tudni, hogy mi lesz a Legolas 3 után?

Te szoktál egyéb SW honlapokra járni? És ha igen, akkor melyekre?
--- Idézet vége ---
Ki az a Legolas ? (Mármint a Gyűrük urán kívül)

Nem igazán járok más oldalakra.

SW fan:

--- Idézet ---Luke Skywalker végzete
2006-09-18
Bizonyára emlékeztek, hogy mekkora felháborodást váltott ki a rajongók körében R. A. Salvatore Vector Prime címu regénye, melyben az író nemes egyszerusséggel megöli Chewbaccát. Valószínuleg még ettol is nagyobb felzúdulás fogja kísérni A Jedi visszatér után játszódó Legacy-képregénysorozatot, melynek harmadik számából kiderül, hogy Luke Skywalker idoközben meghalt. Arra nem derül fény, hogy Anakin fia pontosan mikor és miként vált eggyé az Erovel, mindenesetre az ominózus képregényben immár szellemalakban köszön vissza sokunk kedvenc hose.

http://starwars.hu

Sw Fan. Én "az ugye nem mondod komolyan" mondatot arra értettem, hogy azért megutálni az SW-t mert egy magyar oldal birodalmi beálítottságú, szóval azért nem kell megutálni. A frissebb hozzászólásodhoz viszont nem tudok hozzátenni. Én nem fórumozok ott, de természetesen attól hogy valaki a birodalmat szereti még nem kell bunkónak lenni. De mégegyszer jelzem csak a te szavadra támaszkodom, én nem ismerem azt az oldalt. Járj ide...itt kevés a hozzászólás, de azt megbecsüljük.
--- Idézet vége ---
Galen, ami a képregényket illeti még nem tudni, hogy mi lesz a Legolas 3 után?

Te szoktál egyéb SW honlapokra járni? És ha igen, akkor melyekre?

Recsi:
A Képregény.net-en megjelent a Tag és Bink halott 2. része magyarul. (Tag & Bink are dead #2)
Az első rész ugyanott tölthető le.

Galen:
Luke Skywalker végzete
2006-09-18
Bizonyára emlékeztek, hogy mekkora felháborodást váltott ki a rajongók körében R. A. Salvatore Vector Prime című regénye, melyben az író nemes egyszerűsséggel megöli Chewbaccát. Valószínűleg még ettől is nagyobb felzúdulás fogja kísérni A Jedi visszatér után játszódó Legacy-képregénysorozatot, melynek harmadik számából kiderül, hogy Luke Skywalker időközben meghalt. Arra nem derül fény, hogy Anakin fia pontosan mikor és miként vált eggyé az Erővel, mindenesetre az ominózus képregényben immár szellemalakban köszön vissza sokunk kedvenc hőse.

http://starwars.hu

Sw Fan. Én "az ugye nem mondod komolyan" mondatot arra értettem, hogy azért megutálni az SW-t mert egy magyar oldal birodalmi beálítottságú, szóval azért nem kell megutálni. A frissebb hozzászólásodhoz viszont nem tudok hozzátenni. Én nem fórumozok ott, de természetesen attól hogy valaki a birodalmat szereti még nem kell bunkónak lenni. De mégegyszer jelzem csak a te szavadra támaszkodom, én nem ismerem azt az oldalt. Járj ide...itt kevés a hozzászólás, de azt megbecsüljük.

SW fan:
Sajnos Galen már nem egy ilyen embert ismertem. Tele lett a tökük a SW-ból, mert ahogy ok fogalmaztak (tehát ezek nem az én szavaim) az ottaniak eroszakosak, beképzeltek, és abban a világban élnek.
Részemrol annyit, hogy személyesen is ismertem egy idoben Kypet, Lelillat, és Taitat is. És ok csak a fobb emberkék, akik sokáig írogattak oda. És még nem is beszéltem azokról, akik csak nézelodtek, mert tudták, hogy az arrogancia, és a netes bunkóság ellen semmit sem tehetnek. Néha még összefutok a gimis osztályommal, és azt veszem észre, hogy már csak engem érdekel. És még mindig nem beszéltem a baráti körrol. És feltételezem, hgoy nem én vagyok az egyetlen ember, akivel ezt történt.
Múltkor, ahogy Lord H. gyerekkel bántak az végképp meggyozött. Azelött is megvádoltak két embert azzal, hogy ok Taita, csak mert kiálltak az ÚK kütyüi mellett, és lehordták mindenféle alaknak. Mintha annak a gyereknek nem lenne más dolga, hogy mindig visszajárjon a honlapra, és minduntalan bizonygasson.
Ezenkívül Lord H. késobb bocsánatot kért, és mégis miket vágtak még ezután is a fejéhez.
Na ennyit róluk.
De ne nyújtsuk sokáig, mert a végén még engem is taitaizmussal vádolnak, vagy mifene.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése