HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SW fan:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Az emberek jönnek ide, csak nem írogatnak ide.
--- Idézet vége ---
pontosan, mondhatni többek közt ezért sincs annyi SW frissítés már, mint régen... de ok tudják.
--- Idézet vége ---
Akkor nem lesz egyhamar X-wing frissítés?
Micho:
--- Idézet ---Az emberek jönnek ide, csak nem írogatnak ide.
--- Idézet vége ---
pontosan, mondhatni többek közt ezért sincs annyi SW frissítés már, mint régen... de ők tudják.
SW fan:
--- Idézet ---fú, a 20 ezer embernek ha csak a tizede látogatna el hozzánk, és annak csak a tizede írna is rendszeresen fórumba... garantáltan gyakrabban frissülne az SW részleg
--- Idézet vége ---
Ebben nem teljesen van igazad. Én tavaly Március óta járok erre a honlapra, és csak a nyár végén kezdtem el a fórumba írni. Az emberek jönnek ide, csak nem írogatnak ide.
Tudod vannak olyanok, akiket nem érdekel, de megvették, és olyanok is, akiket érdekelt, de nem vették meg. És ez csak az a húszezer.
Én mondjuk elolvastam oket, de csak a Lidérc Osztag, és a Vasököl. Úgy gondoltam, hogy a többi magától megmarad a fejemben. Persze tudom, hogy hülyeség volt.
És még hány sorstársam van, akiknek még annyiban rosszabb, hogy csak a netes tartalomból ismerik a storyt.
De ha itt megjelennének az sokat emelne a honlap népszeruségén, és néhány ezer emberrel több járna errefelé.
Tindalos:
Hali!
Új vagyok itt,de az x-winget csak támogatni tudom!!!
Micho:
--- Idézet ---Ellenkezoleg. Attól tartottam, hogy ha megjelenne még az elso DVD behozatala elött, akkor elvenné az ízét. Úgy gondoltam, hogy jobb ha a FVD-vel, és a könyvvel érkeznek be a képregények is, de persze a döntés a honosítók kezében van.
--- Idézet vége ---
szerintem nem kell attól tartani, hogy túl hamar megjelenik itt
--- Idézet ---Az X-wing viszont nagyon jó ötlet. Ha nem adtam el annak idején húszezer darabot belole csak nyáron, akkor egyet se.
--- Idézet vége ---
fú, a 20 ezer embernek ha csak a tizede látogatna el hozzánk, és annak csak a tizede írna is rendszeresen fórumba... garantáltan gyakrabban frissülne az SW részleg
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése