HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
gomi:
Sziasztok!
Végre!! Végre!! Végre!! Ezer hála a befejező részért, az egész sorozat nagyon jó volt, a kulisszák mögé pillantás is nagyon tetszett benne, látni hogy igazán mit is csináltok. A Leia hercegnős sztori is nagyon bejön, mind a két esetben igényes munkát láthattunk köszönet érte!
SithLord:
Üdv! Köszönöm a Star Wars - Birodalom 6 és a Vérvörös Birodalom II 6. befejező részét! Köszönet : Recsinek és Galennek Az ERŐ veletek lesz mindvégig! És egy esetlegesen idevágó kérdésem lenne: tudja e valaki,hogy mi lett annak az 5 Minerva könyvkiadó által kiadandó Star Wars könyvnek a sorsa?Elvileg azt mondták a Minerva honlapján,hogy 2006 szeptemberben megjelennek..aztán módosították decemberre...végül levették az előkészületben rovatból tehát tud valaki valamit erről?Előre is köszönöm!
Taiy:
Sziasztok! Birtokomba került a Star Wars: Tales #1-17-ig gépen, angolul. Kell vkinek?
Troll:
Frissültünk:
Star Wars BIrodalom #06 - Hercegnő... Harcos #2
Vérvörös Birodalom II - 006
Recsi:
--- Idézet ---Mindenesetre elolvasom a második sorozatot is.
A honosításban nem találtam kivetnivalót, egy apróságon akadt meg a szemem, de el is felejtettem mi volt az. Csak szőrszálhasogatás lenne, ha megkeresném. Szóval szép munka.
Köszönet recsi és Galen.
--- Idézet vége ---
Köszönjük a hozzászólást. Nemsokára jön a befejező rész, meg néhány javítás (a hibák az én lelkemen száradnak, de szerencsére senki nem vette észre ).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése