HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Zodiak:
star wars - empire #006
rajz, tus és szinek 5/5
történet 5/5
beírás és fordítás 5/5
star wars - vérvörös birodalom II #006
raj, tus és szinek 4/5
történet 3/5
beírás és fordítás 5/5
// szubjektív vélemény //
SithLord:
Üdv! Köszönöm AmbrusAttilának és recsinek az infot,megnéztem és tényleg ott van az előkészület rovatban..remélem,hogy itt nem járunk úgy,mint a Minervánál A Szukits kiadó minden reményünk... Az ERŐ legyen minden STAR WARS fannal!!!
Recsi:
--- Idézetet írta: AmbrusAttila ---A kiadatlan Star Wars regényekről olvastam, hogy a Szukits kiadó tervezi a kiadásukat, a kiadó honlapján ott szerepelnek a magyarul kiadni tervezett könyvek!!!
--- Idézet vége ---
Tényleg így van, köszi az infót! Tehát a lista:
Kevin J. Anderson: Az erő bajnokai (Star Wars) (újrakiadás)
James Luceno: Labirynth of Evil
James Luceno: Dark Lord
Timothy Zahn: Outbound Flight
AmbrusAttila:
Köszönöm a Star Wars történeteket! Recsi és Galen, csak így tovább az erő útján!!!
Nagyon király mindkét befejezés!!
A kiadatlan Star Wars regényekről olvastam, hogy a Szukits kiadó tervezi a kiadásukat, a kiadó honlapján ott szerepelnek a magyarul kiadni tervezett könyvek!!!
Recsi:
--- Idézetet írta: SithLord ---Üdv! Köszönöm a Star Wars - Birodalom 6 és a Vérvörös Birodalom II 6. befejező részét!
...tudja e valaki,hogy mi lett annak az 5 Minerva könyvkiadó által kiadandó Star Wars könyvnek a sorsa?
--- Idézet vége ---
Nincs mit, örülönk, hogy örültök neki!
A Minerva nekem visszaküldte a pénzt, amit az előrendelésre beszedett, mert nem volt elég ember, aki megrendelte, vagy érdeklődött utána.
Szóval szerintem törölték a projektet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése