HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
freakdavE:
Én eddig elhanyagoltam a Star Wars képregényeket. (Az utolsó film időszakában kicsit túladagoltam magam.) De amúgy gyűjtöm a magyar sorozatot, megvan mind a hat film, van Darth Vader és Yoda pószterem, csomó pc játék, figurák, könyvek megvan a szerepjáték és egy ősrégi társasjáték. Ja, meg Darth Vader-es tusfürdő.
Szóval komálom rendesen a Csillagok Háborúját.
Az elvonókúra végesztével megadtam magam a függőségnek és kezdetnek elolvastam a Vérvörös Birodalom első szériáját.
Érdekes történet volt, a igazán az tetszett, hogy kicsit betekinthettünk Palpatine testőrségének életébe.
Jax szánalmas főellenség volt és ez is nagyon bejött. Szerencsétlen fickó csak egy harmadosztályú Vader imitátor volt, aki ráadásul baromi amatőr hibákat vétett mint hadvezér. A fekete rohamosztagosokom jót vigyorogtam. Nem véletlen, hogy Luke-ék felé sem szagoltak. Kanos kevésbé tetszett. Elég átlagos, ramboid beütésű, mondhatni Megtorlós karakter. A végkifejletnél azért tetszett, ahogy a végsőkig kiállt az "érvei" mellett. De összességében elég átlátszóan egy anti-Luke. A rajzok jók, a színek kitűnőek.
Összességében nekem egynek jó volt. Mindenesetre elolvasom a második sorozatot is.
A honosításban nem találtam kivetnivalót, egy apróságon akadt meg a szemem, de el is felejtettem mi volt az. Csak szőrszálhasogatás lenne, ha megkeresném. Szóval szép munka.
Köszönet recsi és Galen.
Galen:
a Trallalát odaképzeljük...
Gorgonita:
Mondjátok meg Leia hercegnőnek, hogy szeretem! Dalos szmájli nincs?
Blixxxa:
Szia Recsi. Jó vót! Jöhet a következő, de rögtön. Bár nem akarlak sürgetni...
Ja, meg követelőzni sem... De azért igyekezz, a velő legyen veled!
Recsi:
--- Idézetet írta: joegery ---Hali!
Köszönet a Hercegnö .. Harcos képregényért remek volt csak kicsit rövid:)
persze ez nem baj:)
Gery
--- Idézet vége ---
Jön a folytatás a Birodalom #6-ban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése