HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (706/975) > >>

Zerit:
miert gyenge? nem voltak benne fenykarddal hadonaszo jedik?
en oszinten szolva, ezt a "gyenge" sztorit jobban elveztem, mint a "mai elvarasok" szerinti akarmelyiket

StakDrone:

--- Idézetet írta: zozi56 ---Egy érdekes cikk.
--- Idézet vége ---

A fickónak nagyon igaza van, csak egyet felejtünk el: a StarWars a 70'-es évek közepén keletkezett (78 májusában mutatták be az első filmet, azaz több mint 30!!! éve), így nem csoda, ha ilyen "butaságok" vannak benne.

A képregényről: hát ezt se most rajzolták be... a sztori is kicsit gyenge a mostani elvárásokhoz képest, de azért jó volt olvasni.

Farek:

--- Idézetet írta: zozi56 ---Egy érdekes cikk.
--- Idézet vége ---
Vazzeg, ez nagyon komoly!!!    És a kommentek között is van pár igen jó fej.

Recsi:
Köszi a jó szavakat, ez mindég lelkesítőleg hat...(hét?)
Megmondom őszintén, nekem is kezdett elegem lenni a Klónokból, és ahogy látom, a Dark Horse is nyitot a régi karakterek felé:
Han Solo and the Hollow Moon of Khorya
Princess Leia and the Royal Ransom
Luke Skywalker and the Treasure of the Dragonsnakes
A Réges-régen... egy 6 kötetes ff sorozat, amely a Marvel által kiadott cuccokból szemezget. Egy kötetben általában 4 történet van, amelyek közt nincs feltétlenül kapcsolat. Ez itt az első TPB (kötet) első története, amelyet majd reményeink szerint sorban követ a többi is, olyan rendszerben, mint anno a Byrne féle F4-nél vagy BSG Originsnél megszokhattátok. A következő történetek oldalszámozásai folytatólagosak lesznek, hogy végül összeilleszthető legyen a teljes kötet.
Jó szórakozást, nemsokára jelentkezünk ismét (legalábbis terveink szerint rövidebb lesz a szünet, mint legutóbb  )

turkia:
Köszönöm szépen a legújabb Csillagok Háborúja képregényt, nagyon jó volt olvasni Chewie családjáról, már régóta szerettem volna őket is látni, mert ezer éve tudom, hogy van gyereke, felesége, apja.
Remek, végre már ez is frissült, most erre férne rá egy alapos frissítési roham, ha értitek, miről beszélek...  SW SW SW minden mennyiségben!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése