HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (707/975) > >>

Gorgonita:
Hát igen, azok a régi szép idők, amikor még hét csillagrombolóval sem tudtam rávenni ezt a csempészduót, hogy valami klasszikus wookie-csürdöngölöst nyomassanak. Erre most meg csak idekobrázzák ezt a  sokpaneles, sokszöveges corelli polkát.

Egybként részemről jöhetnének még régebbi opuszok is, akár a zöld nyuszifül starfighterrel is. A The Clone Wars óta úgyis megújult gyermeki infantilizmussal lelkesedek ezért a messzi-messzi galaxisért. S ahogy Ashokáéknak is volt három évük a Klónok háborújában, úgy Leia csapata is szövetségesek után kajtatott a Lázadás három éve alatt, a Marvel égisze alatt.

De bármilyen SW címet is terveztek következőnek, mindig öröm, ha van mivel kitölteni a Star Trek frissítések közt tátongó hiperteret.  

Balint:
Ritkán írok ide, de ezt nem tudom megálni szó nélkül! Aztamindenit srácok nagyon jók vagytok 1000 köszönet érte:D
És bizony, hogy van Csuvinak családja a Holiday Special róluk szól, és ugye ez a második SW film 1978-ból amiben Fett is feltűnik és mivel akkoriban kivákták a moziból ez az első hivatalos megjelenése is   Ennek a sorozatnak az a szépsége, hogy feleleveníti a régi SW univerzumot, az 1/6 pedig azt jelenti, hogy 6 ilyen kis könyvecske jelent meg, de egyenlőre még az első tartalma sem teljes, ha jól sejtem:( Mindenesetre az erő velünk van  És Garfieldel ellentétben én máris megszeredtem a hétfőket, legalábbis ezt

keildavid:
Én is köszönöm Recsinek És Galennek a Star Wars képregény. Bár azt én se tudtam, hogy Csubakkának van felesége és gyereke. A filmek egyetlen szó sem eset róla. Ez egy klasszikus képregény, amit a Marvel kiadta, de a Dark Horse is kiadta. Bár erről én nem tudtam.
Ha jól látom, ti lefogaltatok rengeteg Star Wars képregény. De úgy tudom a NewGenen is lefoglaltak Star Wars képregényeket. Ezt biztos megbeszéltétek, hogy melyek Star Wars képregény hol lesz honosítva.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
Recsi: neked pedig sok sikert kívánok az X-Akták és a Star Wars honosításhoz.

Amondin:
Köszönöm Recsinek és Galennek az újabb Star Wars történetet. Kicsit már hiányoltam.
A történet az jó volt fogalmam sem volt róla hogy Csubakkának van felesége és gyereke is.
Han és Lando hozták a formájukat. A boríton az állt hogy Réges régen 1/6 akkor ez azt jelenti hogy ez egy többrészes történet vagy csak több történetből áll? Úgyértem a 2. rész az ennek a folytatása vagy az egy teljesen különálló történet?

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1897&catid=24&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Star Wars - Réges régen[/a]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése