HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (705/975) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: StakDrone ---Off: Sepi szívesen csinálok akinek kell, sőt, a psd forrást is átadom szivesen - de csak avatott kézbe!  Most csináltam fél óra alatt, szal nem egy nagy kaland
--- Idézet vége ---
Nagyon megköszönném, ha odatudnád nekem adni a psd-jét. Úgy valóban könnyebb lenne a jövőben bannert készítenem magamnak.  Vagy ha privátban tudsz egy linket küldeni hozzá, az is jó.

StakDrone:

--- Idézetet írta: Zerit ---masreszt az altalad felsorolt elvaras melyik mai scifi avagy fantasy alkotasra igaz?
--- Idézet vége ---
pl.: Ultimate sorozat...

Off: Sepi szívesen csinálok akinek kell, sőt, a psd forrást is átadom szivesen - de csak avatott kézbe!  Most csináltam fél óra alatt, szal nem egy nagy kaland

Zerit:
szerintem nem volt egyedul, ha a vuki csatlosait figyelembe vesszuk
masreszt az altalad felsorolt elvaras melyik mai scifi avagy fantasy alkotasra igaz?

Sepi:
Off: StakDrone, jó a bannered, tetszik.

StakDrone:

--- Idézetet írta: Zerit ---miert gyenge? nem voltak benne fenykarddal hadonaszo jedik?
--- Idézet vége ---
Nemigazán erre gondoltam. Han Solot a világ legdörzsöltebb csempészét úgy megvezette egy kis rabszolgakereskedő (aki ráadásul tök egyedül volt, így a zsarolását nem is igazán értettem), mint grafitcerkát a sablonvonalzó. Aztán a végén elmenekül... hát eléggé gyenge, majdhogynem filmes bakik.  
A félreértések elkerülése végett azért azt megemlíteném, hogy ez a saját egyéni véleményem, nem akarok senkit meggyőzni a sajátomról, és mint említettem a sztori csak a mai elvárásokhoz képest - életszerű szituációk, hihető interakciók, elgondolkodtató és továbbvihető történetszál - volt gyenge.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése