HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
keildavid:
Jó volt ez a Star Wars képregény. Ebben most elkezdődött a harc. Szóval akkor ez is folytatva. Bár olvastam jelen történetben, hogy van egy utalás a Marvel Star Wars képregényekről. Bár lehet, hogy nem jól láttam a foglalási listát, de ezek szerint a Marveles Star Wars-t is lefoglaltátok.
Ezer köszönet Recsi & Galen a Star Wars képregényekért! Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
talgaby:
Frissültünk!
Star Wars: Réges-régen - Hosszú hajsza, 1. rész
taki.pepe:
Imádom a Star Wars sorozatot. Gyerekkoromba első képregényeim közt volt a filmből csinált 4. 5. és 6-dik rész. Állandó jelleggel olvastam őket. Megunhatatlan.
SithLord:
Üdv! Köszi a Stra Wars frissítést Recsi,Galen!!!
Szerintem teljesen rendben volt ez a történet.A grafika pedig nálam kiváló.Tényleg talán csak annyi negatívum,hogy fekete-fehér,de ez már csak szőrszállhasogatás nálam...Az a rész brutál volt,mikor Han kiütötte a vukit,hogy meglepődött meg a többiek is.Aztán persze jól helybenhagyta Hant,de még így is olcsón megúszta.Nagyon örülök,hogy újra van Star Wars képregény,csak így tovább fiúk!!! Jöhet a folytatás!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Köszi,zozi56!
Balee:
Különlegesebb, de érdekes ez az új történet, remélem hamarosan jön a többi rész is, és gyakrabban jelentkeztek SW képregény-fordítással. Csak így tovább.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése