HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Köszönet az újabb részért.
Ezeket a háttérképeket ismeritek?
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/t...e/wallpapers.vm
keildavid:
--- Idézetet írta: Recsi ---A helyzet az, hogy ez is Marvel SW, ami egy válogatás-sorozat részeként jelent meg. Az utalásként említett Marvel SW részt nem biztos, hogy honosítani fogjuk, fejből nem tudom, melyik részeket tartalmazza a Long time ago válogatás-sorozat, de itt utánanézhetsz. (A mi sorozatunk az utolsó 6 db)
--- Idézet vége ---
Köszi a választ Recsi. Bár angolul nem tudok, de ezt az weboldalt többször is néztem, mert ezekben láttam a Star Wars képregények borítóit. És tényleg jó ezeket nézni.
Galen:
kisvártatva majd folytatódnak a Star Wars "színesebb" történetei is, de azokkal nagyobb a macera. Köszönjük a hozzászólásokat.
Recsi:
A helyzet az, hogy ez is Marvel SW, ami egy válogatás-sorozat részeként jelent meg. Az utalásként említett Marvel SW részt nem biztos, hogy honosítani fogjuk, fejből nem tudom, melyik részeket tartalmazza a Long time ago válogatás-sorozat, de itt utánanézhetsz. (A mi sorozatunk az utolsó 6 db)
turkia:
Köszi a képregényért, jó volt! Bár mai, klónharcosokhoz szokott szemnek gagyinak tűnhet, de az öregebb rajongók-köztük magam is- élvezettel olvasták. Kellemes kis nosztalgia még a gyermeteg (nem rossz értelemben) Csillagok Háborúja időszakból, amikor nem volt blue screen minden percben, meg hasonlók. Köszönöm.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése