HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (683/975) > >>

zozi56:
Én is nagyon sok szót ki tudtam venni belőle. Szinkronosan néztem, és azt hittem, a magyarok oldották meg az idegenek beszédét úgy, hogy eltorzítottak valamilyen hétköznapi szöveget.

Zerit:
erdekessege talan meg, hogy az idegen lenyek magyarul beszeltek benne

Aldarion:
Én igen, és az amire te gondolsz, az a Genndy Tartakovsky által jegyzett régi sorozat, ami a harmadik részt megelőzően futott. Néhány perces részekből állt csak, majd összevágták őket két nagyobb filmnek. Mellesleg jobb lett, mint a mostani animációs sorozat, mert ez utóbbi már jó pár helyen szemközt köpte az új trilógiát is, de aki látta már, vagy most nézi, az tudja mire gondolok. Míg előbbi gagyi grafikával, de remekül összekapcsolta a 2-3 részeket, ez utóbbi szerintem hitelesebb lenne, ha nem Obi-Wan és Anakin, hanem néhány anonim Jedi, vagy a Tanács kevésbé ismert tagjai lennének a középpontban.

zozi56:
Ez tök jó kép. :)

Én ma néztem végig az új klónháborús rajzfilmeket (nem a sorozatot, hanem azt a két nagyobb részt), miután a nagyon gagyi rajzokat megszoktam, már egészen élveztem. Az külön tetszett, hogy mennyi mindennel kiegészítik a filmeket, például hogy hogy rabolják el Palpatine-t, miért hörög Grievous, hogy avatták jedi lovaggá anakint, hogy támadták meg a szakadárok Coruscantot, ilyenek. Ti láttátok már?

Ben Reilly:
Gondolom nektek már nem számít újdonságnak, de én csak most fedeztem fel azt a képet, ami Boba Fett-et ábrázolja a sisakja nélkül egy 1994-es STAR WARS GALAXY magazinban.

Látszik, hogy ekkor még szó sem volt a klónokról, és Fett-et idegen lénynek képzelte az alkotó, Dan Brereton.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése